Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Stage name: Onbekend

Beroep: DJ
Naam: Maurice Jansen
Geslacht: Man
Leeftijd: 23 jaar
Geb.datum: 08-03-1994
Herkomst: Nederland

Genre(s): house, progressive, trance

E-mail: maus@hotmail.nl
Mijn website: www.dj-maus.nl/
Social Media: Facebook Twitter soundcloud

Biografie Onbekend

DJ Maus (Maurice Jansen) is geboren in de koude winter van 1971.

Van jongs af aan stroomde het muzikale bloed al door de aderen van deze geboren Arnhemmer. Na de basisschool begon de jonge Maurice zich wat serieuzer bezig te houden met muziek. Evenals veel van zijn illustere collega's begon hij op zijn zolderkamer met het aan draaien en aan elkaar praten van plaatjes. Op vrij jonge leeftijd maakte hij kennis met de radiowereld. Zijn hobby werd wat serieuzer toen hij aan het werk kwam bij de lokale radio.In die tijd mixte hij al veel met 12" vinyl platen en werd de basis gelegd voor zijn huidige skills achter de wheels of steel.
Aan het einde van zijn tienerjaren kwam hij in aanraking met de housemuziek. Een liefdesrelatie was geboren.

De andere grote hobby van DJ Maus is wat duidelijker zichtbaar. De liefde voor de sportschool is duidelijk af te lezen aan zijn imposante voorkomen.
De combinatie van zijn liefde voor muziek, housefeesten en sportschool werd later gecombineerd in een baan als beveiliger bij diverse uitgaansgelegenheden.Naast zijn werk was en is hij een doorgewinterde partyganger. Na wel eens wat voor vrienden gedraaid te hebben op een verjaardagsfeest besloot hij meer te gaan doen met deze passie.

De naam was snel geboren. Vanaf zijn jeugdjaren werd hij door zijn vrienden Maus genoemd. DJ Maus was een feit. Sinds oktober 2012 is DJ Maus resident DJ van het Arnhemse concept The Pleasure Lounge. Zijn stijl is het best te beschrijven als rauwe en stevige house/ progressive aangevuld met sexy tunes. The man matches The Music!

Een stijl die hij heeft opgepikt tijdens een van zijn vele bezoeken aan parties als Full Moon en Crazyland.


Reacties:

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Spelregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Voorwaarden Over ons
  Member
Adverteren   Privacy Statement
Het Team
 
Vacatures   Copyright Partners
       
FAQ