Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Volledige line-up Decibel Outdoor 2018 bekend!

Decibel Outdoor 2018  Hilvarenbeek

Meer dan 200 artiesten, vijftien area’s met ieder een eigen look en feel verdeeld over zes districten, één ultieme festivalbestemming. We hebben het natuurlijk over Decibel outdoor! In de afgelopen week werden een voor een voor een de artiesten per district bekend gemaakt. The Beach, The Lake, The Forest, The Road, The Weekend en natuurlijk de machtige Mainstage. Enkel de beste acts zijn onderdeel van the loudest festival on earth. Van snoeiharde Uptempo tot de meest legendarische klassiekers. Van zomerse melodieën tot funky Freestyle. Je vindt het allemaal op Decibel. Check hier of jouw favoriete artiest erbij staat.

THE MAINSTAGE
Het bonzende hart van Decibel is de machtige Mainstage. Dit jaar krijgt het de vorm van een gigantisch Powerstation die het gehele festival voorziet van een onbegrensde stroom van energie. Met elke hartslag van de immense fabriek beweegt een kleurrijke stroom door het terrein. Van het allerbeste van Hardstyle tot een knallende Hardcore afsluiter. Stil blijven staan is geen optie.

Decibel Powerstation - Harder Styles
Bass Modulators
Brennan Heart
Fuelled by fanatics: Da Tweekaz live
Guerrillas feat. Furyan, Neophyte, Nosferatu & Tha Playah
Headhunterz
KELTEK
Minus Militia live
Noisecontrollers & Atmozfears
Sound Rush
Ran-D vs Phuture Noize
Wildstylez
Hosted by DV8

THE FOREST
Tussen de donkere bomen komen duistere figuren tevoorschijn. De effecten van de stralingen uit de verlaten kerncentrale zijn goed zichtbaar. De Abandoned Chruch, een verlaten kathedraal waar nog altijd mysterieuze rituelen plaatsvinden. Degene wiens aderen stromen op de beats van Hardcore zijn bestand tegen de kerkelijke bijeenkomsten. Verderop staat een verroest laboratorium. De muren beklad met chemische reacties en scheikundige formules. In het Toxic Lab worden de beste Uptempo brouwsels geproduceerd. Wie zich nog niet terugtrekt uit het donkere woud komt aan bij de Dark Coalmine. De duistere gangen lopen tot ver onder het bos door. Griezelige figuren met zwartgeblakerde gezichten krioelen door de mijnschacht. Het geluid van Terror creëert een golf van echo door het pikdonkere gangenstelsel. De woonplaats van de macabere mijnwerkers en spookachtige pastoren is allerminst lichthartig. Het Trailer Park is thuis voor de bewoners van het bos, maar de hel voor de toerist. Verroest staal, doffe ruiten met gesloten gordijnen en de eeuwigdurende klanken van Industrial. Deze obscure bossen zijn enkel voor de die-hards.

Abandoned Church – Hardcore
Angerfist
Destructive Tendencies
Dr. Peacock & Sefa
Furyan present Fatal Fields
Mad Dog
Miss K8
N-Vitral
Noize Suppressor vs Unexist
Reckless feat. Promo & Catscan
Restrained
Spitnoise
The Melodyst
Hosted by Diesel

Toxic Lab - Uptempo
€LIT€ live
Andy the Core vs F.NøIzE
Chaotic Hostility
Deadly Guns live
DRS & NSD
Greazy Puzzy Fuckerz
Hyrule War
Lady Dammage vs D-Fence
Partyraiser
Sjammienators
Spitnoise vs Angernoizer
The Sickest Squad
Hosted by Tha Watcher

Dark Coalmine - Terror
Akira: oldschool vinyl set
Dissoactive
Drokz
Goetia
Groan-er
Mithridate
Stinger
Striker
The Vizitor
Tripped
Hosted by No-ID

Trailer Park - Industrial
Dither
eDub
I:gor
Ophidian
Penta
Sei2ure
Somniac One
The Outside Agency
Thrashmachine feat. Thrasher & Deathmachine
Tugie
Hosted by Dart

THE ROAD
Met een hand aan het stuur en arm leunend op het open raam, scheur je dwars door de retro sounds over de snelweg langs het verleden. Je brandstoftank lijkt eeuwig gevuld te blijven door de energie die door het festival stroomt. Toch maak je een pitstop bij The Garage om van het uitzicht te genieten. Het uitzicht die je terugbrengt naar de legendarische Hardstyle classics. Wanneer je met open dak en de zon op je schouders de tocht vervolgt, scheur je langs de Truck Stop waar stoere truckers de heerlijkste Millennium hardcore door de speakers van de vrachtwagens laten knallen. Het is optimaal genieten op deze snelweg vol herinneringen. Zelfs bij een lekke band herbeleef je de memorabele momenten van toen met de ultieme Oldschool classics tracks. De Tires & Tracks is een plek waarbij je op volle toeren terug de tijd in draait. Maar de weg lijkt gelukkig geen einde te kennen. Het retro Motel-inn is de perfecte plek om het begin van de House te vieren. Met het beste uit het tijdperk van Eary rave is dit district de perfecte bestemming om het verleden te eren.

The Garage – Hardstyle Classics
A² Records tribute by Alpha Twins
Balistic
Davide Sonar
Deepack vs Luna
Isaac
Oldschool Modulators
The Pitcher: SMACK live
The R3belz
Triple T from Italy feat. Tatanka, Technoboy & Tuneboy
Unlike Others feat. Crypsis & Chain Reaction
Hosted by Da Syndrome

Truck Stop – Millenium Hardcore
Bass-D
Catscan
Endymion
Hard Creation feat. Neophyte & Panic
Headbanger
Kasparov
Nosferatu
Paul Elstak live
Promo
Traxtorm Legends feat. Art of Fighters, The Stunned Guys & Tommyknocker
hosted by Alee

Tires & Tracks – Oldschool Classics
Benny Rodrigues
Ghost
Gizmo
JP
Lars
Parkneger
Rob
Stanton
Vince
Hosted by Joe

Motel-inn – Early Rave
Bountyhunter
Buzz Fuzz
Jappo & Lancinhouse
MD&A live
Panic: 2 hours set
Predator
Ruffneck live: 25 years of Fuck You
Scott Brown
The Prophet
Yves & MC Jerky
Hosted by Jeff

THE LAKE
Het water buldert, het rad draait op volle toeren en de wieken van de windmolens maken harde slagen op het tempo van Hardstyle. In district The Lake worden water en wind ingezet om je omver te blazen met een immense golf van energie. Water en Raw hardstyle zijn de hoofdingrediënten in het Hydro Station. Golven worden door de dam gestuwd met de brute kracht van kickdrums en diepe basslines. Luchtige melodieën adem je in bij de Floating Wind Farm waar het geluid van euforie je oren op het juiste moment raakt. Laat jezelf opvullen met de energie van het water en de wind om zo je speurtocht door de Southern Swamp te vervolgen. Gevaar ligt hier constant op de loer. Overleven doe je hier enkel en alleen als je keihard losgaat. De meest extreme kicks en de meest ruige Raw spelen de boventoon.

Hydro Station – Raw Hardstyle
B-Front
Bass Chaserz
Clockartz
D-Sturb
Deetox - Bring The Riot live
Frequencerz
Gunz for Hire live
Radical Redemption
Rebelion
Rejecta
Sub Zero Project
Warface
Hosted by Nolz

Floating Wind Farm – Euphoric Hardstyle
Adrenalize
ANDY SVGE
Audiotricz
Coone
D-Block & S-te-Fan
Demi Kanon
Devin Wild
Primeshock
Psyko Punkz
The Prophet
Zatox
Hosted by Tellem

Southern Swamp – Raw Hardstyle
Apexx
Caine: The Hardstyle Viking live
Chris One
Delete vs Mind Dimension
E-Force
Imperatorz
Jason Payne
Main Concern
Malice
Neroz
Regain
Unresolved
Hosted by Livid

THE BEACH
De zon schijnt altijd op het weelderige district The Beach, waar luxe in overvloed is en energie met volle teugen wordt geconsumeerd. The Pussy lounge Mansion is het meest overdadige huis in dit district vol abundante villa’s. Azuurblauwe zwembaden, zongebruinde benen van sensuele danseressen en de heerlijkste Freestyle sounds zijn hier te vinden. Laat je bedienen met een ijskoude cocktail om je muzikale dorst te stillen. Naast de statige paleizen staan de kleurrijke, houten strandhutjes. Dat luxe niet duur hoeft te zijn blijkt uit een verblijf in de Colourful Cottages. Met je voeten in het zand en een ijskoude Desperados in je hand genieten je van de meest funky Freestyle. Dit is het leven!

Colorful Cottages powered by Desperados – Freestyle
Crude Intentions
Darkraver vs Jason Payne
Dr Phunk & Le Prince
Dr. Rude
Dustin Hertz
Dutch Movement
Mark with a K
Plug 'N Play
Rät N FrikK live
ShadowFact
Hosted by Dash

Pussy lounge Mansion – Freestyle
Adaro
Darkraver
Genius
Korsakoff
Pat B
Paul Elstak
Ransom
Ruthless
The Viper
Zany
Hosted by DL

THE WEEKEND
Breid je Decibel ervaring uit met The Weekend. Wanneer je hart bonkt op de energie van de Powerstation, heb je niet veel extra nodig om jouw weekend onvergetelijk te maken. Drie dagen lang losgaan met je beste maten, nieuwe vriendschappen opbouwen, dag en nacht genieten van de beste beats en epische activiteiten en dat allemaal op het prachtige en bosrijke terrein van Beekse Bergen. The Weekend is het ultieme paradijs voor elke liefhebber van de hardere stijlen. Pak jouw rugzak dus maar in en begin je reis naar de meest ultieme festivalbestemming: Decibel outdoor!

Travellers Paradise
Adaro vs Digital Punk
Angerfist vs N-Vitral live
Atmozfears
Bass Modulators & Audiotricz
Brennan Heart
Code Black
Cyber
Dr. Peacock live
Frequencerz
Friends of Pussy lounge feat. Paul Elstak, Darkraver, Zany, Panic & Alee
Galactixx
Miss K8 vs Tha Playah
Paul Elstak
Phuture Noize
Prefix & Density
Requiem
Retrospect
Wildstylez
Hosted by DL, DV8 & Nolz

Zaterdag 12 mei begint de presale! Zorg ervoor dat je om 12.00 uur klaar zit om jouw tickets te bemachtigen via deze website . Zowel de tickets voor het festival op zaterdag als de reguliere weekendtickets inclusief campingplek gaan in verkoop. Wat meer weten over Decibel en de tickets? Ga naar www.decibeloutdoor.com en check alle info. Liever wat luxer vertoeven op Decibel outdoor? De travel pakketten zijn al in verkoop! Check welke pakketten jij nog kunt kopen op deze website . We zien je op 18 augustus op Decibel outdoor 2018. Zorg dat je erbij bent!Laatste Nieuws

21-01 TIKTAK maakt volledige Koningsnacht line-up bekend! 18-01 Technoheld Carl Cox komt op vrijdag 5 april naar De Marktkantine 18-01 Apenkooi Events wint A Greener Festival Award met DGTL! 18-01 Een spannend nieuw jaar vol met mooie 7th Heaven feesten! Win kaarten 18-01 Kaartverkoop gestart voor La Musica Festival op zaterdag 25 mei! 17-01 Awakenings Festival maakt line-up bekend! 16-01 Amsterdam Dance Event maakt data 2019 bekend 15-01 Hardshock Festival onthult locatie en volledige line-up! Win kaarten 15-01 3 gloednieuwe area's en 44 nieuwe namen voor Paaspop 2019! Win kaarten 14-01 Laatste dancefeest in Arnhem's historische Melkfabriek: Free Your Mind Weekender! 12-01 Intents Festival gaat de strijd aan met (zwarte) handelaren 11-01 Armin van Buuren's nu al legendarische 'A State of Trance 900' Festival is uitverkocht! 11-01 Volledige line-up Dance4Liberation 2019 bekend! Win kaarten 10-01 7th Sunday Festival verkozen tot 'Best Grand Festival'! Win kaarten 09-01 Koningsdag vier je keihard in Zwolle! Win kaarten 08-01 DGTL maakt volledige line up bekend voor zevende editie in Amsterdam! 08-01 Club Stalker sluit deuren na 36 jaar 07-01 Sugar Factory sluit per direct haar deuren 04-01 Laatste en belangrijkste info over BLSSD New Year op 5 januari 04-01 Zomervreugde Festival vult gat in Arnhemse festivalmarkt Win kaarten 04-01 Check hier de time-tables voor de 3 areas tijdens BLSSD New Year 03-01 Coen&Sander presenteren op koningsnacht het grootste Koningsnacht Spektakel van Nederland! 31-12 Column Eric van Kleef: Verbale diarree 29-12 BLSSD New Year is uitverkocht maar vergroten de main area dus extra tickets! 24-12 Martin Garrix publiceert live show ANIMA Amsterdam RAI tijdens ADE2018 24-12 Don't Let Daddy Know kondigt volledige line-up aan met Tiësto, Don Diablo, Afrojack en meer! 22-12 Beatcoin wordt Devotion Outdoor en maakt datum festival bekend voor 2019 21-12 H!PSTER is terug met XL editie op zaterdag 26 januari! Win kaarten 19-12 TIKTAK NYE is bijna uitverkocht! 19-12 Line-up Free Your Mind in De Melkfabriek bekend! Win kaarten 18-12 Guilty Pleasure keert terug als weekender in 2019! 18-12 Lekker in het Park: hét gloednieuwe (food)festival in het Maximapark! 17-12 Allerlaatste tickets SFEER Turn of the Year voor zaterdag 29 december! 16-12 The Dirty Daddies komen naar het Groene Hart Festival 2019! 16-12 De komende dagen zal Valhalla Festival uitverkopen! 16-12 Vier jouw NYE op Rough & Chique in the BOX met o.a. BOEF, SFB en Afro Bros 16-12 90's & 00's XXL Indoor op 22 december bijna uitverkocht! Laatste info 14-12 Check de trailer voor REBiRTH Festival 2019 en scoor jouw tickets! 14-12 ABE sluit deuren na vijf jaar 12-12 Early Riser tickets voor Mandala 2019 nu beschikbaar! 12-12 Eerste hosting voor Summerlake 2019 bekend! Win kaarten 12-12 18 nieuwe namen voor Paaspop 2019! Win kaarten 12-12 Laatste 200 kaarten voor Booming New Years Vibe! Deze week 100% uitverkocht! 09-12 WOO HAH! maakt eerste namen bekend voor 2019! 07-12 De allerlaatste 7th Heaven... The Pre X-Mas Edition op 22 december! Bekijk het nieuwsarchief
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Spelregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Voorwaarden Over ons
  Member
Adverteren   Privacy Statement
Het Team
 
Vacatures   Copyright Partners
       
FAQ