Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Volledige line-up Decibel Outdoor 2018 bekend!

Decibel Outdoor 2018  Hilvarenbeek

Meer dan 200 artiesten, vijftien area’s met ieder een eigen look en feel verdeeld over zes districten, één ultieme festivalbestemming. We hebben het natuurlijk over Decibel outdoor! In de afgelopen week werden een voor een voor een de artiesten per district bekend gemaakt. The Beach, The Lake, The Forest, The Road, The Weekend en natuurlijk de machtige Mainstage. Enkel de beste acts zijn onderdeel van the loudest festival on earth. Van snoeiharde Uptempo tot de meest legendarische klassiekers. Van zomerse melodieën tot funky Freestyle. Je vindt het allemaal op Decibel. Check hier of jouw favoriete artiest erbij staat.

THE MAINSTAGE
Het bonzende hart van Decibel is de machtige Mainstage. Dit jaar krijgt het de vorm van een gigantisch Powerstation die het gehele festival voorziet van een onbegrensde stroom van energie. Met elke hartslag van de immense fabriek beweegt een kleurrijke stroom door het terrein. Van het allerbeste van Hardstyle tot een knallende Hardcore afsluiter. Stil blijven staan is geen optie.

Decibel Powerstation - Harder Styles
Bass Modulators
Brennan Heart
Fuelled by fanatics: Da Tweekaz live
Guerrillas feat. Furyan, Neophyte, Nosferatu & Tha Playah
Headhunterz
KELTEK
Minus Militia live
Noisecontrollers & Atmozfears
Sound Rush
Ran-D vs Phuture Noize
Wildstylez
Hosted by DV8

THE FOREST
Tussen de donkere bomen komen duistere figuren tevoorschijn. De effecten van de stralingen uit de verlaten kerncentrale zijn goed zichtbaar. De Abandoned Chruch, een verlaten kathedraal waar nog altijd mysterieuze rituelen plaatsvinden. Degene wiens aderen stromen op de beats van Hardcore zijn bestand tegen de kerkelijke bijeenkomsten. Verderop staat een verroest laboratorium. De muren beklad met chemische reacties en scheikundige formules. In het Toxic Lab worden de beste Uptempo brouwsels geproduceerd. Wie zich nog niet terugtrekt uit het donkere woud komt aan bij de Dark Coalmine. De duistere gangen lopen tot ver onder het bos door. Griezelige figuren met zwartgeblakerde gezichten krioelen door de mijnschacht. Het geluid van Terror creëert een golf van echo door het pikdonkere gangenstelsel. De woonplaats van de macabere mijnwerkers en spookachtige pastoren is allerminst lichthartig. Het Trailer Park is thuis voor de bewoners van het bos, maar de hel voor de toerist. Verroest staal, doffe ruiten met gesloten gordijnen en de eeuwigdurende klanken van Industrial. Deze obscure bossen zijn enkel voor de die-hards.

Abandoned Church – Hardcore
Angerfist
Destructive Tendencies
Dr. Peacock & Sefa
Furyan present Fatal Fields
Mad Dog
Miss K8
N-Vitral
Noize Suppressor vs Unexist
Reckless feat. Promo & Catscan
Restrained
Spitnoise
The Melodyst
Hosted by Diesel

Toxic Lab - Uptempo
€LIT€ live
Andy the Core vs F.NøIzE
Chaotic Hostility
Deadly Guns live
DRS & NSD
Greazy Puzzy Fuckerz
Hyrule War
Lady Dammage vs D-Fence
Partyraiser
Sjammienators
Spitnoise vs Angernoizer
The Sickest Squad
Hosted by Tha Watcher

Dark Coalmine - Terror
Akira: oldschool vinyl set
Dissoactive
Drokz
Goetia
Groan-er
Mithridate
Stinger
Striker
The Vizitor
Tripped
Hosted by No-ID

Trailer Park - Industrial
Dither
eDub
I:gor
Ophidian
Penta
Sei2ure
Somniac One
The Outside Agency
Thrashmachine feat. Thrasher & Deathmachine
Tugie
Hosted by Dart

THE ROAD
Met een hand aan het stuur en arm leunend op het open raam, scheur je dwars door de retro sounds over de snelweg langs het verleden. Je brandstoftank lijkt eeuwig gevuld te blijven door de energie die door het festival stroomt. Toch maak je een pitstop bij The Garage om van het uitzicht te genieten. Het uitzicht die je terugbrengt naar de legendarische Hardstyle classics. Wanneer je met open dak en de zon op je schouders de tocht vervolgt, scheur je langs de Truck Stop waar stoere truckers de heerlijkste Millennium hardcore door de speakers van de vrachtwagens laten knallen. Het is optimaal genieten op deze snelweg vol herinneringen. Zelfs bij een lekke band herbeleef je de memorabele momenten van toen met de ultieme Oldschool classics tracks. De Tires & Tracks is een plek waarbij je op volle toeren terug de tijd in draait. Maar de weg lijkt gelukkig geen einde te kennen. Het retro Motel-inn is de perfecte plek om het begin van de House te vieren. Met het beste uit het tijdperk van Eary rave is dit district de perfecte bestemming om het verleden te eren.

The Garage – Hardstyle Classics
A² Records tribute by Alpha Twins
Balistic
Davide Sonar
Deepack vs Luna
Isaac
Oldschool Modulators
The Pitcher: SMACK live
The R3belz
Triple T from Italy feat. Tatanka, Technoboy & Tuneboy
Unlike Others feat. Crypsis & Chain Reaction
Hosted by Da Syndrome

Truck Stop – Millenium Hardcore
Bass-D
Catscan
Endymion
Hard Creation feat. Neophyte & Panic
Headbanger
Kasparov
Nosferatu
Paul Elstak live
Promo
Traxtorm Legends feat. Art of Fighters, The Stunned Guys & Tommyknocker
hosted by Alee

Tires & Tracks – Oldschool Classics
Benny Rodrigues
Ghost
Gizmo
JP
Lars
Parkneger
Rob
Stanton
Vince
Hosted by Joe

Motel-inn – Early Rave
Bountyhunter
Buzz Fuzz
Jappo & Lancinhouse
MD&A live
Panic: 2 hours set
Predator
Ruffneck live: 25 years of Fuck You
Scott Brown
The Prophet
Yves & MC Jerky
Hosted by Jeff

THE LAKE
Het water buldert, het rad draait op volle toeren en de wieken van de windmolens maken harde slagen op het tempo van Hardstyle. In district The Lake worden water en wind ingezet om je omver te blazen met een immense golf van energie. Water en Raw hardstyle zijn de hoofdingrediënten in het Hydro Station. Golven worden door de dam gestuwd met de brute kracht van kickdrums en diepe basslines. Luchtige melodieën adem je in bij de Floating Wind Farm waar het geluid van euforie je oren op het juiste moment raakt. Laat jezelf opvullen met de energie van het water en de wind om zo je speurtocht door de Southern Swamp te vervolgen. Gevaar ligt hier constant op de loer. Overleven doe je hier enkel en alleen als je keihard losgaat. De meest extreme kicks en de meest ruige Raw spelen de boventoon.

Hydro Station – Raw Hardstyle
B-Front
Bass Chaserz
Clockartz
D-Sturb
Deetox - Bring The Riot live
Frequencerz
Gunz for Hire live
Radical Redemption
Rebelion
Rejecta
Sub Zero Project
Warface
Hosted by Nolz

Floating Wind Farm – Euphoric Hardstyle
Adrenalize
ANDY SVGE
Audiotricz
Coone
D-Block & S-te-Fan
Demi Kanon
Devin Wild
Primeshock
Psyko Punkz
The Prophet
Zatox
Hosted by Tellem

Southern Swamp – Raw Hardstyle
Apexx
Caine: The Hardstyle Viking live
Chris One
Delete vs Mind Dimension
E-Force
Imperatorz
Jason Payne
Main Concern
Malice
Neroz
Regain
Unresolved
Hosted by Livid

THE BEACH
De zon schijnt altijd op het weelderige district The Beach, waar luxe in overvloed is en energie met volle teugen wordt geconsumeerd. The Pussy lounge Mansion is het meest overdadige huis in dit district vol abundante villa’s. Azuurblauwe zwembaden, zongebruinde benen van sensuele danseressen en de heerlijkste Freestyle sounds zijn hier te vinden. Laat je bedienen met een ijskoude cocktail om je muzikale dorst te stillen. Naast de statige paleizen staan de kleurrijke, houten strandhutjes. Dat luxe niet duur hoeft te zijn blijkt uit een verblijf in de Colourful Cottages. Met je voeten in het zand en een ijskoude Desperados in je hand genieten je van de meest funky Freestyle. Dit is het leven!

Colorful Cottages powered by Desperados – Freestyle
Crude Intentions
Darkraver vs Jason Payne
Dr Phunk & Le Prince
Dr. Rude
Dustin Hertz
Dutch Movement
Mark with a K
Plug 'N Play
Rät N FrikK live
ShadowFact
Hosted by Dash

Pussy lounge Mansion – Freestyle
Adaro
Darkraver
Genius
Korsakoff
Pat B
Paul Elstak
Ransom
Ruthless
The Viper
Zany
Hosted by DL

THE WEEKEND
Breid je Decibel ervaring uit met The Weekend. Wanneer je hart bonkt op de energie van de Powerstation, heb je niet veel extra nodig om jouw weekend onvergetelijk te maken. Drie dagen lang losgaan met je beste maten, nieuwe vriendschappen opbouwen, dag en nacht genieten van de beste beats en epische activiteiten en dat allemaal op het prachtige en bosrijke terrein van Beekse Bergen. The Weekend is het ultieme paradijs voor elke liefhebber van de hardere stijlen. Pak jouw rugzak dus maar in en begin je reis naar de meest ultieme festivalbestemming: Decibel outdoor!

Travellers Paradise
Adaro vs Digital Punk
Angerfist vs N-Vitral live
Atmozfears
Bass Modulators & Audiotricz
Brennan Heart
Code Black
Cyber
Dr. Peacock live
Frequencerz
Friends of Pussy lounge feat. Paul Elstak, Darkraver, Zany, Panic & Alee
Galactixx
Miss K8 vs Tha Playah
Paul Elstak
Phuture Noize
Prefix & Density
Requiem
Retrospect
Wildstylez
Hosted by DL, DV8 & Nolz

Zaterdag 12 mei begint de presale! Zorg ervoor dat je om 12.00 uur klaar zit om jouw tickets te bemachtigen via deze website . Zowel de tickets voor het festival op zaterdag als de reguliere weekendtickets inclusief campingplek gaan in verkoop. Wat meer weten over Decibel en de tickets? Ga naar www.decibeloutdoor.com en check alle info. Liever wat luxer vertoeven op Decibel outdoor? De travel pakketten zijn al in verkoop! Check welke pakketten jij nog kunt kopen op deze website . We zien je op 18 augustus op Decibel outdoor 2018. Zorg dat je erbij bent!

18-08-18 Decibel Outdoor: 2018

Doe mee met onze winactie en maak kans op 2 vrijkaarten (e-tickets)!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ 48074

Verdubbel je winkans en word VIP Member!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ VIPLaatste Nieuws

25-05 The Flying Dutch krijgt editie op Curacao 25-05 Nog één keer komen ze naar het Bloemendaalse strand: ROOG & Erick E Win kaarten 24-05 Zaterdag 16 juni is er een nieuwe editie van Lake House! Win kaarten 23-05 Allerlaatste Early Bird tickets voor Beatcoin Festival in de verkoop! Win kaarten 23-05 Zaterdag een nieuwe editie van Sunsetterz, en jij kunt erbij zijn! 21-05 Tiende editie van 7th Sunday Festival volledig uitverkocht met 40.000 bezoekers 18-05 Early Bird tickets voor SFEER Ibiza Edition bijna uitverkocht Win kaarten 18-05 De House Top 1000, 83 uur lang tijdens Pinksterweekend op Wild FM Hitradio 18-05 Sluit de feestelijke meimaand goed af met 7th Heaven op zaterdag 26 mei! 18-05 Pre-registratie Ultra Music Festival Miami 2019 gestart! 17-05 Tickets voor Beatcoin Festival op zaterdag 16 juni gaan hard! Win kaarten 16-05 Q-BASE stopt na 15 jaar 15-05 Prince Royce headliner op Festival Pal Mundo Outdoor, zondag 1 juli Win kaarten 13-05 Nieuwe editie van deepsense op zaterdag 19 mei in De Vasim Nijmegen 11-05 Nieuwe namen en aankondiging pre-party WiSH Outdoor! Win kaarten 11-05 Volledige line-up Decibel Outdoor 2018 bekend! Win kaarten 09-05 Afrojack op zoek naar talent voor internationale popgroep 08-05 Column: Trollensnolleke 07-05 Sunset People brengt Ibiza naar Nederland op zondag 20 mei! 07-05 Column: Ego's 07-05 Column: Wereldkampioen! 07-05 Column: Boom Boom dingen! 07-05 Column: Een open brief aan Boef 07-05 Eric van Kleef columnist bij Guestzone 04-05 Nog maar enkele kaarten beschikbaar voor Festival WKND KICK OFF, zaterdag 12 mei! 03-05 Ship Happens 2018 gaat definitief niet door en vraagt faillissement aan 03-05 Avicii heeft zichzelf van het leven beroofd met een glasscherf 03-05 Laatste informatie en time-table Dance4Liberation 2018 02-05 Daylight Festival steekt organisatie CRAFT Festival hart onder de riem Win kaarten 01-05 Dubbeldik feesten in de maand mei met twee mooie 7th Heaven edities! 29-04 Kralingse Bos Festival 2018 26-04 Nieuwe verklaring familie Avicii 'hij kon niet langer verder' 26-04 5e jaar Festifoort Festival in Amersfoort op zaterdag 7 juli! Win kaarten 26-04 Bekijk hier de timetables voor The Flying Dutch 2018! 26-04 Check hier de laatste info voor Royaal Kabaal - NH Hardste Koningsdag Festival! 26-04 Time-table en laatste info SFEER - White Edition, zaterdag 28 april 25-04 Wereldrecord confetti schieten op Koningsdag tijdens Kingsland! 23-04 Early Bird tickets Electronic Family bijna uitverkocht! Win kaarten 23-04 Glitterbox - Kingsnight is bijna uitverkocht! Nu 4 tickets halen, 3 betalen 22-04 Avicii had net een nieuw album klaar 20-04 Sunsetterz met o.a. ROOG op zaterdag 26 mei bij Beachclub Vroeger 20-04 Toffler in Rotterdam blijft voorlopig gesloten 20-04 BREAKING NEWS: Avicii op 28 jarige leeftijd overleden 20-04 Nieuw family-friendly festival Camp Moonrise maakt programma compleet 20-04 Afrojack voegt nieuwe superbolide Ford GT toe aan collectie Bekijk het nieuwsarchief
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Spelregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Voorwaarden Over ons
  Member
Adverteren   Privacy Statement
Het Team
 
Vacatures   Copyright Partners
       
FAQ