Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Na waanzinnig succesvolle jubileum kondigt Crazyland nieuwe editie aanNog maar net bijgekomen van de jubileumparty van Crazyland kondigt de organisatie een nieuwe editie aan. Op zaterdag 7 november met het thema 'Flight 69' wat veel inspiratie geeft voor de dresscode.  
Je kunt gaan als Piloot, als sexy Stewardess, Monteur, Grond-steward, Marshall, Douane of als Vliegveld-brandweer. Keuze genoeg !  

Kaartverkoop
Vrijdag 13 maart om 17:00 uur start de verkoop van de Early Bird tickets. Wees er wel snel bij want er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar voor deze scherpe prijs.Let op: wanneer je niet wil wachten op 7 november is op zaterdag 25 juli Crazy Wonderland festival op Fort Vechten in Bunnik (Utrecht). Zorg wel dat je snel je tickets koopt want het is bijna uitverkocht.

Op Facebook kun je meedoen met een vette winactie: win 2 VIP kaarten, een hoodie, een Crazyland pet en de 20 jaar CD als je jezelf aanmeld als aanwezig  voor dit event.  Wil je nog meer foto's kijken van afgelopen zaterdag? Kijk op www.crazyland.org 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ