Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Dominator Festival: We Will Prevail – The Spectacle, zaterdag 18 juli

Art of Dance

Dominator komt binnenkort met een aantal nieuwe activiteiten om het gemis van het grootste hardcore festival ter wereld op te vangen. Niet alleen zal er op zaterdag 18 juli een online spektakel plaatsvinden, er komt ook veel nieuwe muziek aan.

Afgelopen maandag plaatsen verschillende artiesten al een foto van hun moment op Dominator, met de hashtag 'We Will Prevail'. Dit gaat niet alleen over 'the online spectacle', met een line-up zoals je van het festival gewend bent, maar ook over gloednieuwe tracks!

Het album 'We Will Prevail' bestaat uit 12 gloednieuwe nummers, die allemaal nog niet eerder gedraaid zijn. De tracks van Angerfist, Miss K8, Deadly Guns, Mad Dog, DRS, N-Vitral, Nosferatu, Tha Playah, F.Noize, Furyan, Dither & Broken Minds zijn gebundeld tot een dik album met alléén maar nieuw materiaal. Deze ga je dus voor het eerst horen tijdens de livestream van het festival: The Spectacle. De pre-order om het album in huis te halen begint binnenkort via store.mastersofhardcore.com. Check de video hieronder voor een teaser van alle 12 tracks van het album!We Will Prevail – The Spectacle vindt plaats op zaterdag 18 juli 2020 van 15:00 tot 23:00.


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ