Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

WOO HAH! All Day brengt unieke festivalervaring naar je beeldscherm

WOO HAH

Het festivalseizoen zoals we dit kennen en waar we van houden valt dit jaar in het water, maar dat houdt de organisatie van WOO HAH! niet tegen. Op 10, 11 en 12 juli komt het festival op een unieke manier tot leven tijdens 'WOO HAH! All Day'. Een livestream gevuld met performances, interviews, exclusieve opnames van oude shows en interactie met fans. Ook is er de mogelijkheid om de stream live bij te wonen in 013 Poppodium. De ticketverkoop start maandag 6 juli om 14.00 via woohahallday.com

WOO HAH! All Day zal live shows in 013 omvatten en live shows vanuit de Red Bull Music Studios te Amsterdam. Maar ook nog niet eerder online vertoonde live optredens van WOO HAH! 2017, 2018 en 2019. Gedurende het weekend worden bezoekers getrakteerd op Q&A's, winacties en interviews waarbij het publiek in 013 én de livestream op interactieve wijze een rol zullen spelen. Ook zijn er reporters in het land actief die thuiskomen bij bezoekers zodat ze samen met hun vrienden in de stream komen. Op zondag 12 juli worden tevens de eerste namen voor WOO HAH! 2021 bekend gemaakt.

WOO HAH! All Day zal plaatsvinden tijdens de reguliere openingstijden van WOO HAH! Kopers van een 2020 of 2021 tickets krijgen gratis toegang tot de stream. Ook zijn er Stream Tickets beschikbaar á €7.95,-.

E zullen tevens een beperkt aantal dagtickets beschikbaar komen voor 10, 11 en 12 juli waarmee bezoekers de daadwerkelijke live optredens in 013 bij kunnen wonen.

Festivaldirecteur Ruud Lemmen: “De verslagenheid bij ons, de hele branche en onze community was zó groot toen WOO HAH! definitief geen doorgang kon vinden. Na een periode van bezinning en na het afhandelen van alles wat daarbij komt kijken zijn we meteen gaan bedenken wat we dan nog wél zouden kunnen doen. Met dit concept hopen we de pijn voor iedereen, inclusief ons zelf, enorm te kunnen verzachten en een unieke ervaring te kunnen bieden. Eentje die ons allen zoet houdt totdat we in 2021 weer een reguliere WOO HAH! festivaleditie zullen hebben.”

De volledige line-up zal z.s.m. bekend gemaakt worden.

De ticketverkoop start op maandag 6 juli om 14.00 via woohahallday.com

De volgende tickets zijn beschikbaar:

WOO HAH! All Day - Stream ticket - €7,95
Beleef WOO HAH! All Day vnauit het comfort van je eigen huis, al dan niet met je vrienden op de bank. Log in op www.woohahallday.com om de stream bij te wonen. De stream is ook mobiel te bekijken en uiteraard ook te casten naar je TV, voor de beste ervaring.

WOO HAH! All Day - Live in 013 ticket – vr 10 jul/za 11 jul/zo 12 jul - €15,-
Bezoek de studio van WOO HAH! All Day fysiek in 013 Poppodium. Hiermee woon je automatisch de live shows van die dag bij, zie je oude WOO HAH! content en alle andere aspecten van de stream op een podiumvullend LED scherm, met het meest indrukwekkende geluid mogelijk. Er is een beperkt aantal Live in 013 tickets verkrijgbaar per dag.

Voor meer informatie check www.woohahallday.com . WOO HAH! All day wordt mede mogelijk gemaakt door 013, Mojo, Mascotte, Red Bull en 3voor12.

Beeld:
 Erik Luyten / WOO  HAH  Facebook


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ