Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Breaking: Guestzone positief getest!Lieve members, fans, volgers, danceliefhebbers, wat missen we jullie! We hopen dat jullie in goede gezondheid zijn want dat is het allerbelangrijkste.

Er zijn inmiddels al acht maanden voorbij zonder onze geliefde feestjes en festivals. Zoals jullie weten is de evenementenbranche keihard geraakt door alle maatregelen die genomen zijn om het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Helaas is het nog steeds niet duidelijk wanneer er weer evenementen georganiseerd mogen worden.  

MAD-MONKEY
Om het verlies iets te beperken verkopen we inmiddels hele toffe T-shirts met teksten die inspelen op de huidige (corona) situatie en een dikke knipoog zijn naar de onzin die de media iedere dag communiceert.  


 
Support
Wanneer wij door de verkoop van de MAD-MONKEY T-shirts deze moeilijke en onzekere periode als Guestzone kunnen overleven zou dat fantastisch zijn. We hopen dan ook op jouw support.  

Met het dragen van de T-shirts steun je ons niet alleen, je geeft vooral op een ludieke manier jouw mening en creëert daarmee ook nog ‘ns een positieve vibe.  

Speciale kortingscode
Voor onze members hebben we een speciale kortingscode ( MMGZMEM ) waarmee je €5 korting krijgt op je bestelling, hoe tof is dat! Deze korting is geldig tot 30 november 2020.


Be Social
Like en/of volg aub de Facebookpagina van MAD-MONKEY. Dan blijf je sowieso automatisch op de hoogte.  

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ