Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Alsnog Paaspop artiesten live zien tijdens 'Het Zomertheater'!

Paaspop

Baal jij ook dat je Hollandse supersterren zoals Davina Michelle en Danny Vera niet live op het Paaspop 2020 podium hebt gezien? Dan hebben wij fantastisch nieuws..

We hebben de handen ineengeslagen met verschillende (Paaspop) partners, en lanceren vol trots: ‘Het Zomertheater’ in ’s-Hertogenbosch! Een schitterend openluchttheater dat we speciaal hiervoor gaan bouwen. Artiesten zoals Davina Michelle, Danny Vera, Tino Martin en Maan zullen deze zomer het podium beklimmen om je -alsnog- een verbluffend optreden te geven, dichterbij dan ooit.

Wees er snel bij zodat je zelf jouw zitplaats kunt bepalen.

De ticketverkoop (vanaf €29,-) start op zaterdag 25 juli om 11:00 uur via
www.hetzomertheater.nl .

Paaspop

Het Zomertheater
Verscholen achter de drukte van de Bossche stad, ligt een heel bijzonder stervormig eiland: de Pettelaarse Schans. Deze zomer wordt dit eiland het ‘thuis’ van een prachtig openluchttheater, uitgerust met metershoge tribunes oftewel 'Skydeck Tables', en een sfeervol Sunset Terrace, dat we speciaal voor deze once in a lifetime ervaring gaan bouwen. Hollands’ grootste artiesten klimmen hier op het podium voor een exclusief optreden intiemer en dichterbij dan ooit. Met iedere weekenddag een andere artiest.

Geniet van bijzonder eten, heerlijke wijnen en bieren, tijdens exclusieve optredens van onder meer Davina Michelle, Danny Vera en Tino Martin. Met een beperkt aantal plaatsen creëren we deze zomer een sfeer persoonlijker maar ook feestelijker dan ooit. 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ