Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Masters of Hardcore verplaatst naar 27 maart 2021

Masters of Hardcore 25 Years  Den Bosch

Art of Dance, de organisatie van Masters of Hardcore, heeft bekend gemaakt dat het evenement dit jaar niet meer plaats zal vinden, maar wordt verplaatst naar zaterdag 27 maart 2021. Oorspronkelijk zou MOH eerder dit jaar plaatsvinden, maar vanwege corona werd het al verplaatst naar september. Omdat inmiddels duidelijk geworden dat een evenement op deze schaal in september ook niet haalbaar is, wordt het evenement nu dus verplaatst naar volgend jaar. Dezelfde line-up is al bevestigd voor de nieuwe datum.

Hieronder vind je de mailing van Art of Dance met meer informatie over de verplaatsing:


 
  Masters,

Bedankt voor het levend houden van onze hardcore scene in deze ongekende tijden. Uiteraard hadden we jullie graag verblijd met goed nieuws over ons 25 jarige jubileum. Helaas zijn wij samen met de gemeente van Den Bosch tot de conclusie gekomen dat we, met 30.000 bezoekers in de Brabanthallen, niet aan de richtlijnen van het RIVM kunnen voldoen zonder dat dit afdoet aan de kwaliteit die jullie van ons gewend zijn. Dit betekent dat Masters of Hardcore - Magnum Opus niet plaats kan vinden op de nieuw aangekondigde datum; 5 september 2020 en zal worden verplaatst naar 27 maart 2021 . Dezelfde line-up is bevestigd voor deze datum.

Masters of Hardcore is HET hardcore event wereldwijd en ons team werkt het hele jaar door om aan deze belofte te blijven voldoen. Elk jaar verwelkomen we 30.000 dedicated fans uit alle hoeken van de wereld om hardcore te eren en dit jaar zouden we met jullie ons 25 jarig jubileum vieren. Maar uiteraard staan de gezondheid en veiligheid van jullie, onze bezoekers, artiesten, team en geliefden op de eerste plek en daarom is dit de enige juiste beslissing. In 2021 vieren we ons jubileum groter dan ooit!

Ondanks dat deze situatie buiten onze macht ligt, hopen we op jullie begrip. We hopen jullie volgend jaar te verwelkomen, daarom blijven reeds gekochte tickets en travel packages geldig voor de nieuwe datum, 27 maart 2021.

Mocht je er niet bij kunnen zijn op de nieuwe datum van Masters of Hardcore (27 maart 2021), dan bieden we je de mogelijkheid om jouw ticket of travel package in te wisselen voor een Art of Dance Events voucher. Met deze voucher kan je een van de andere events van Art of Dance bezoeken in 2020 of 2021 (op basis van beschikbaarheid). Hieronder vallen o.a. Dominator Festival, Free Festival, Snakepit, Supremacy en nog veel meer. Genoeg keuze!

Als je geen keuze hebt gemaakt voor 22 augustus 2020 , is jouw ticket automatisch geldig voor de nieuwe datum van Masters of Hardcore (27 maart 2021).

A. Ik wil graag mijn ticket/travel package behouden voor de nieuwe datum van Masters of Hardcore in 2021 (27 maart 2021).
Jouw ticket blijft geldig voor de editie in 2021. Je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen.

B. Ik wil mijn ticket/travel package inwisselen voor een Art of Dance Events voucher.
Als je jouw ticket/travel package wilt inwisselen voor een Art of Dance Events voucher, kan je dit
formulier invullen voor 22 augustus 2020. Je ontvang het bedrag van jouw order (inclusief servicekosten) in de vorm van een elektronische voucher waarmee je een ticket kunt aanschaffen voor een van onze Art of Dance events in de toekomst. Jouw voucher is geldig tot 31-12-2021.

Met het behouden van jouw order of het kiezen van een Art of Dance Events voucher steun jij onze industrie enorm; met de support van onze fans kunnen wij, samen met iedereen die ons ondersteunt in het realiseren van onze events (artiesten, creatives, producers, licht- en geluid engineers etc.), in de toekomst events blijven realiseren voor onze fans.

Als je niet van plan bent om Art of Dance events in deze periode te bezoeken, kan je per e-mail een terugbetaling aanvragen. Dit kan tot uiterlijk 22 augustus 2020 via
dit mail adres In overeenstemming met de nieuwe regelgeving die is vastgesteld door verschillende organisaties in de culturele sector, het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, het Ministerie van Economische Zaken en de Nederlandse Autoriteit Consument & Markt, zullen terugbetalingen uiterlijk een maand na de nieuwe datum van Dominator Festival worden verwerkt. Ga naar saveyourticket.nl .

We willen je bedanken voor jouw hardcore vertrouwen en support.

Stay safe Masters!  


04-09-21 Masters of Hardcore: 25 Years

Doe mee met onze winactie en maak kans op 2 vrijkaarten (e-tickets)!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ 54296

Verdubbel je winkans en word VIP Member!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ VIP 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ