Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Allereerste coronaproof festival in de regio Alkmaar!Op anderhalve meter van elkaar en met niet meer dan 250 mensen tegelijk, maar...er kan weer gedanst worden.

Finally Fiesta - ’Eindelijk feest’ - heet het allereerste coronaproof festival in de regio Alkmaar waarvoor de gemeente inmiddels vergunning heeft verleend. Op 7, 8 en 9 augustus komt een lange stoet dj’s langs op het evenemententerrein aan de Olympiaweg in Alkmaar (naast het CBR). Drie dagen achtereen passeren diverse stijlen zoals Latin, r&b, dancehall, moombhaton, house, tribal, freestyle en hardstyle.

Per dag zijn er twee blokken van vier uur voor maximaal 250 bezoekers per blok. Er wordt gewerkt met cirkels van anderhalve meter doorsnee. Tussen de cirkels staan statafels. Zo kan volgens organisator Jos Mechielsen het gevoel kan ontstaan dat iedereen toch nog een beetje bij elkaar staat.

De animo blijkt groot, zegt Mechielsen. De vrijdagavond is inmiddels al uitverkocht. Van de overige blokken is de helft verkocht. Tickets zijn te bestellen via www.finallyfiesta.nl .  


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ