Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

BREEK! Erick Morillo overleden op 49 jarige leeftijdDe wereldberoemde dj Erick Morillo is op 49-jarige leeftijd overleden, zo wordt gemeld.

De muzikant, die vooral bekend was van zijn hit I Like To Move It uit 1993, werd volgens TMZ dood aangetroffen in Miami Beach, Florida. Een doodsoorzaak is niet bekendgemaakt en de omstandigheden zijn nog niet bekend.

Erick bracht zijn grootste hit uit onder het pseudoniem Reel 2 Real, die veel in de films van Madagaskar te zien was. In augustus gaf de dj zichzelf aan bij zijn advocaat na de resultaten van een verkrachtingspakket dat positief testte op zijn DNA. Morillo ontkende de beschuldiging.

De beschuldiging heeft betrekking op een incident in Miami Beach in december 2019, waarbij een vrouw de rechercheurs vertelde dat ze met een andere vrouw naar Morillo's huis was gegaan na een feest op Star Island waar ze allebei dj'den.

Volgens het arrestatierapport van de politie van Miami Beach beweert de vrouw dat de ster 'verschillende vorderingen met haar heeft gemaakt, sommige seksueel van aard' terwijl ze in het zwembad waren ', maar ze weigerde al zijn pogingen'.

Bron: Metro.co.uk


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ