Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Vier halloween thuis met Crazy Sexy Cool home festivalCrazy Sexy Cool organiseert elk jaar het grootste outdoor Halloween festival van Nederland, met verwarmde en overdekte festivaltenten en bloedstollende scarezones waar bezoekers het uitgillen van angst. Vanwege COVID-19 kan de outdoor editie niet doorgaan, maar dat betekent niet dat ze Halloween in 2020 zomaar voorbij laten gaan. Op zaterdag 31 oktober stream je in heel Rotterdam en ver daarbuiten van 20.00 tot 22.30 artiesten zoals Jessica Joan, DRashid, Irwan, Vaiks & Row en Benn & Paul.

Het is niet de eerste keer dat de organisatie een festival vanuit huis organiseert. Afgelopen zomer konden bezoekers hun al hart ophalen in de digitale wereld van Crazy Sexy Cool. Toen waren er maar liefst 6 digitale area's gebouwd waar 6 verschillende artiesten plaats namen achter de draaitafels. "Ook voor Halloween pakken we groots uit om de pijn een beetje te verzachten. Want zeker deze editie, die dit jaar écht op Halloween (31 oktober) zou zijn, hadden we het liefst gewoon in het Zuiderpark gestaan, met ons team en inclusief scare actors."

Van 20:00 tot 22:30 is het Home Festival te streamen vanaf Facebook . Tijdens het Home Festival worden leuke prijzen weggegeven zoals tegoedbonnen, tickets en festivalmunten.

Over Crazy Sexy Cool
Crazy Sexy Cool is in 2008 begonnen als clubavond en in een paar jaar tijd uitgegroeid tot Echt Rotterdams Erfgoed én is in 2018 door de PopUnie uitgeroepen tot Het Beste Festival van Rotterdam met jaarlijks meer dan 23.000 bezoekers, verdeeld over twee festivals.

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ