Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Jebroer brengt Engelse versie 'Kind Van De Duivel' uitJebroer zet weer een grote stap om zijn internationale roem uit te breiden. Vandaag brengt de artiest wereldwijd een Engelse versie van zijn megahit 'Kind Van De Duivel' uit. 'Child Of The Devil' werd wederom in samenwerking met Dr Phunk gemaakt, maar ook de wereldberoemde Australische DJ Timmy Trumpet heeft een aandeel in de track. 'Child Of The Devil' zal op Jebroer's album 'Six' komen te staan, dat deel uitmaakt van het drietalige album 'Zes Sechs Six'. Voor de bijbehorende videoclip werd het productiebedrijf Kraftstoff ingeschakeld. Zij zorgen voor een indrukwekkende clip waarbij Jebroer letterlijk alles uit trekt! Deze video zal later vandaag online worden gezet op YouTube. Luister naar 'Child Of The Devil' via deze link !

Jebroer: "Mensen zijn altijd op heksenjacht. Als een song als 'WAP' een wereldhit kan worden weet ik zeker dat kinderen wereldwijd deze track ook wel aankunnen. Ik hoop dat 'Child Of The Devil' internationaal gedraaid wordt tijdens mijn begrafenis!"

Jebroer werkte voor 'Child Of The Devil' samen met de populaire Hard Dance DJ Timmy Trumpet, die hem helpt de track naar een breed intercontintentaal publiek te trekken. De DJ treedt, inclusief zijn kenmerkende trompet, wereldwijd op en had een gigantische hit met het nummer 'Freakz' , dat maar liefst 297 miljoen streams kreeg op Spotify. Timmy's trompet werd dan ook toegevoegd aan 'Child Of The Devil'. Timmy Trumpet zegt over de samenwerking: "Dit is waarom elektronische muziek zo f*cking goed is. Geen regels, geen grenzen, gewoon een f*cking mooie tijd! Ik hou ervan om Hard Tracks voor een breed publiek te draaien en ik wilde 'Kind Van De Duivel' tijdens mijn wereldtour in elk land draaien, maar helaas kon dat niet door de taal. Jebroer en Dr Phunk hebben een masterpiece gemaakt en ik ben vereerd dat ik het nu met de Engelse versie kan delen met een breder publiek."

'Zes Sechs Six'
Het album 'Zes Sechs Six' van Jebroer bestaat uit een Nederlands, Duits en Engels deel, dat internationaal wordt uitgebracht. Van het Duitse deel 'Sechs' verschenen al singles die over de grens grote successen hebben behaald. Jebroers vorige Duitse nummer 'Mutter' kwam op #1 in de Beatport Hard Dance lijst, zijn vertaalde hit 'Kind Eines Teufels' heeft maar liefst 18 miljoen streams en bij de samenwerking 'My Gabber' met het Duitse icoon Scooter staat de teller op 13 miljoen streams. De complete albums van 'Sechs' en 'Six' verschijnen later dit jaar. Met dit drietalige album bewijst Jebroer wederom dat hij niet in een hokje te plaatsen is en zijn eigen, unieke mix van verschillende genres maakt.

Jebroer
Jebroer is goed bezig om zijn droom om internationaal door te breken te verwezenlijken. De artiest is inmiddels een bekend gezicht in België en zijn Nederlandse hits 'Marathon', 'Engeltje', 'Leven Na De Dood' en 'Kind Van De Duivel' zijn op de Radikal EP succesvol vertaald naar het Duits. De nummers slaan enorm aan bij onze Oosterburen, maar veroveren ook Oostenrijk en Zwitserland. Zijn vorige single 'Weltuntergang Hymnen' paste precies bij de huidige situatie. Jebroer brengt op dit moment internationaal singles uit die op zijn drietalige album 'Zes Sechs Six' zullen komen te staan.

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ