Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

De Nacht Blijft (Thuis)! 6-weekse streamcampagneSamenwerken maakt sterker; daarom slaan Rotterdam en Den Haag de handen ineen voor een 6-weekse streamcampagne. Van 4 november tot 13 december wordt er wekelijks van woensdag t/m zondag programma naar je woonkamer gestreamd vanuit alle Rotterdamse en Haagse toonaangevende nachtclubs en poppodia. Zodoende krijgen artiesten de kans hun kunsten weer eens te delen en kan het publiek nieuwe muziek ontdekken en talks volgen. De streams zijn live te volgen via de website van N8W8 R’dam.

Thuis in de Nacht
Het nachtleven bloedt dood. Als er niet snel iets gebeurt gaat de nachtcultuur van Nederland verloren. De financiële nood in het nachtleven en de live-muzieksector is hoog, maar ook het gemis van spontane ontmoetingen en het ontdekken en beleven van muziek doet zich flink voelen. Daarom organiseert N8W8 R’dam een streamcampagne waarmee, in samenwerking met Rotterdamse en Haagse clubs en podia, zes weken lang programma naar het publiek thuis wordt gebracht.

Partnerclubs en podia
Operator Radio, Poppodium Annabel, Baroeg, BIRD, MONO, Munch, Cultuurpodium Perron, Poing Arcade, Rotown, WORM, Korsakov Music, KLAUW Collective, Next Level Dubstep, No Friends Collective, PRSPCT, PIP Den Haag, Bakkie Bakkie, Todays Art, Paard, Het Magazijn, Intergalactic FM, 33/45, Mink Records, Oracle Bones, Popradar Den Haag, Espresso records & The Grey Space in the Middle

Locatie: Online via N8W8 R’dam ( www.n8w8rdam.nl )
Datum: 4 november t/m 13 december
Tijdstip: Wekelijks op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 19.00

N8W8 R’dam
De N8W8 R’dam is het onafhankelijke adviesorgaan dat zich inzet voor een bruisend en voor iedereen veilig toegankelijk nachtleven in Rotterdam. De N8W8 verbindt, signaleert, agendeert en stimuleert.


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ