Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Een lichtpuntje om naar uit te kijken: StadsoaseHet zomerse succesconcept Stadsoase De Zomertuin komt met een wintereditie! “We hebben zoveel mooie momenten met elkaar beleefd in de zomer en nu we dit gevoel kennen willen niets liever dan samen een magische winter beleven. We willen de mensen een lichtpuntje geven om naar uit te kijken, in deze toch wat vreemde tijd”, aldus de organisatie. Wanneer de maatregelen het toelaten is daar: Stadsoase De Winterparade, de meest bijzondere winterse hangout van Eindhoven.  

Coronaproof concepten
Afgelopen zomer werd de zomervakantie in eigen land gevierd en Stadsoase De Zomertuin was daar een populaire plek voor. Het Campinaterrein in Eindhoven gaf 12 weken lang decor aan een pop-up stadsoase met 35 uitverkochte shows en meer dan 25.000 bezoekers verdeeld over 60 dagen. Een unieke samenwerking tussen festivalorganisator One of The Guys en restaurant PHOOD Kitchen. Hoewel de wereld op zijn kop stond waren de organisatoren trots om op een verantwoorde en veilige manier iedereen toch een bijzondere zomer te mogen bezorgen. Het concept was een groot succes vanaf het moment dat Nederland uit de eerste ‘lockdown’ kwam tot de tweede ‘lockdown’ waar we nu in zitten.  


Stadsoase De Winterparade
Achter de schermen wordt er hard gewerkt om een wintereditie meteen te kunnen openen wanneer de maatregelen het weer toelaten. In de tussentijd deelt De Stadsoase haar plannen al met de stad om een lichtpuntje te bieden om naar uit te kijken in deze bizarre tijden. De organisatie kan niet wachten om de Stadsoase terug te laten keren, en dan niet zomaar, maar geheel in een vernieuwd winters jasje. Maak kennis met: Stadsoase De Winterparade, de meest bijzondere, winterse hangout van Eindhoven! Een plek waar bijzondere dranken, duurzaam eten en muziek van bekend en onbekend niveau in een winterse oase samensmelten.  

De oude Campinafabriek geeft deze winter decor aan de eerste, en wellicht enige editie van Stadsoase De Winterparade. Op gepaste afstand genieten van al het moois wat aangereikt wordt en verwonderd worden door show, food, drinks, muziek, theater, comedy en nog zoveel meer. Beleef gastvrijheid en entertainment van hoog niveau zoals je dat van de Stadsoase gewend bent.  

Het programma
De Winterparade zal wanneer het weer mag vijf dagen per week haar deuren openen, van woensdag tot en met zondag avond. Al deze dagen is De Winterparade geopend van 17:30 – 23:00 uur en op zaterdag en zondag al vanaf 12:00 uur voor een middagborrel. Elke week zullen op woensdag-, vrijdag- en zaterdagavond artiesten, concepten, hostings of tribute bands De Winterparade overnemen, voor deze avonden is een ticket nodig welke te koop is via de website. Ook vindt de organisatie het belangrijk om op een aantal momenten in de week zonder tickets te werken. Op donderdag, zaterdagmiddag en zondag is er geen ticket nodig en ook geen reservering, iedereen kan gewoon gezellig binnenlopen er is gratis entree! De Winterparade is geopend voor iedereen van 0 tot 100. Alle informatie over De Winterparade is te vinden op: www.stadsoasedewinterparade.nl .

Grand opening
Dat Stadsoase De Winterparade er gaat komen, weer de organisatie vrijwel zeker. Zowel de Gemeente Eindhoven als het Campinaterrein zijn zeer enthousiast. De organisatie wil echter de deuren pas openen wanneer het veilig en verantwoord is. “Laten we voor nu onze verantwoordelijkheid nemen en de maatregelen opvolgen zodat we elkaar snel weer kunnen ontmoeten in onze prachtige Winterparade” aldus de organisatie. Volg Stadsoase De Winterparade op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ