Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Brennan Heart lanceert I AM HARDSTYLE appDJ en producer Brennan Heart lanceert met ‘I AM HARDSTYLE’ een exclusieve app die vanaf vandaag te downloaden is.

Naast de gelijknamige wereldwijde evenementen, de merchandise en het label, breidt I AM HARDSTYLE zich verder uit tot lifestyle merk voor hardstyle-fans. Via deze app krijgen fans toegang tot exclusieve content, nieuwe releases en playlists, video’s, interviews en merchandise. Daarnaast zal de app in de toekomst verschillende interactieve opties bieden voor de live-evenementen.

Brennan Heart: “Ondanks de wereldwijde COVID-19 crisis heeft I AM HARDSTYLE de afgelopen maanden niet stil gestaan. Als enige danceact hebben wij een evenement in de Ziggo Dome kunnen organiseren (I AM HARDSTYLE in Concert). Daarnaast ben ik de studio ingedoken en heb afgelopen week mijn nieuwe album Brennan Heart & Friends gepresenteerd. Hierop heb ik onder meer samengewerkt met Armin van Buuren, Jaap Reesema en het Metropole Orkest. Zowel de livestream van de albumpresentatie als de show in de Ziggo Dome werden op TV uitgezonden.

In samenwerking met Appmiral hebben wij een app ontwikkeld die het contact tussen artiesten en fans bevordert in een tijd waarin live evenementen niet mogelijk zijn. ‘’Ook als we straks weer kunnen feesten zal de app de manier zijn om hiervoor tickets te kopen, je te navigeren over het festivalterrein en om met elkaar in contact te blijven.”
Speciaal voor ‘Black Friday’ is er via de app een speciale kortingscode te krijgen die op vrijdag 27 november te besteden is in de webshop shop.iamhardstyle.com

De ‘I AM HARDSTYLE’ app is vanaf nu gratis te downloaden via de App store en Google Play.


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ