Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Breaking: proeven met evenementen worden op de lange baan geschovenRutte laat zojuist in zijn persconferentie weten dat de lockdown met drie weken verlengd wordt, tot en met 9 februari. Mede vanwege de extra besmettelijke Britse variant. Daarover zijn grote zorgen, aldus de premier. De besmettingscijfers in Ierland zijn zo alarmerend, dat het kabinet geen andere keus ziet, dan de lockdown te verlengen.

De vier evenementen die later deze maand zouden plaatsvinden met honderden bezoekers worden op de lange baan geschoven vanwege de Britse variant van het coronavirus.

De in december aangekondigde proeven zouden duidelijk moeten maken wat er nodig is om meer evenementen door te kunnen laten gaan in coronatijd. Twee voetbalwedstrijden, waarbij 1500 supporters aanwezig mochten zijn, een zakelijk congres en een show van cabaretier Guido Weijers voor 500 man publiek werden aangewezen als test.

Stuurgroep Fieldlab ging er eerder nog vanuit dat de tests door zouden gaan, ook als het niet mogelijk zou zijn met grote groepen samen te komen. 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ