Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Haal jouw Free Festival 2021 tickets donderdag in huis!

Free Festival 2021   Almere

Met het perspectief van een garantiefonds vanuit de overheid, is er weer een stip op de horizon voor grootschalige evenementen. We zijn ons bewust van de maatregelen die genomen kunnen worden, maar we hopen jullie alsnog te kunnen verwelkomen op 3 juli voor het eerste harder styles evenement van 2021 !

Om alle harder styles fanatics een kans te bieden om hun Free Festival tickets op tijd te scoren, start de kaartverkoop op 11 februari om 19:00 uur op freefestival.nl/tickets . Omdat het moeilijke tijden zijn en er nog steeds een kans bestaat dat Free Festival niet door kan gaan vragen we alleen om een aanbetaling van €10 (excl. fee). Check de FAQ voor meer info over deze aanbetaling. Loyalty & Early Bird tickets zijn al uitverkocht.

Nadat je jouw tickets hebt aanbetaald, zijn er twee opties:

Free Festival gaat door: wanneer we er 100% zeker van zijn dat Free Festival 2021 doorgaat op de geplande datum, ontvang je van ons een e-mail met meer informatie over jouw ticket en de optie om het resterende bedrag van jouw ticket(s) te voldoen (Regular = €18,50 excl. fee). Na het voldoen van het volledige ticketbedrag ontvang je jouw ticket(s).

Free Festival gaat niet door: wanneer Free Festival 2021 niet door kan gaan op de geplande datum, bieden we direct een refund (op aanvraag) van jouw aanbetaling, de optie om de aanbetaling in te wisselen voor een voucher of om de aanbetaling te bewaren voor de volgende editie.

De kaartverkoop start op 11 februari om 19:00 uur op freefestival.nl/tickets. We hopen je te zien op Free Festival 2021!

03-07-21 Free Festival 2021

Doe mee met onze winactie en maak kans op 2 vrijkaarten (e-tickets)!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ 57640

Verdubbel je winkans en word VIP Member!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ VIP 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ