Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Nieuwe datum ROOG & Erick E bij Beachclub FUELLicht aan het einde van de tunnel! Helaas komt zaterdag 27 maart nog te vroeg en moeten we nog langer geduld hebben tot we weer samen kunnen genieten van Roog en Erick E op het Bloemendaalse strand! Hoop doet leven dus zet zaterdag 24 juli dik gedrukt in de agenda → Beachclub FUEL presents Roog & Erick E (4 hour set).

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op zaterdag 13 maart.  
Reeds gekochte kaarten blijven uiteraard geldig voor 24 juli.   Nog geen ticket? De resterende kaarten gaan zaterdag 13 maart om 13:00 uur hier in de verkoop .  
 
Wanneer je een kaartje koopt hoef je nu alleen maar een aanbetaling van €10 (+ €1,00 service fee) te doen.

Daarna zijn er twee opties*:
Het event gaat door: wanneer we er 100% zeker van zijn dat de editie van 24 juli doorgaat ontvang je van ons een e-mail met meer informatie over jouw ticket en de optie om het resterende bedrag van jouw ticket(s) te voldoen.

Wanneer de editie van 24 juli niet door kan gaan op de geplande datum, bieden we direct een refund (op aanvraag) van jouw aanbetaling of om de aanbetaling te bewaren voor de volgende editie. De refund ontvang je binnen 30 dagen retour op je rekening na aanvraag.

Alle ticket kopers van de reeds gekochte tickets ontvangen deze week een mail met daarin ook de mogelijkheid om een refund aan te vragen.

Heb je nog vragen? Mail dan naar beachclubfuel@mbgproductions.nl .


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ