Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Tickets 538 Oranjedag aangeboden voor 15.000 euro

 
Tienduizend gelukkigen mogen op 24 april aanwezig zijn bij 538 Oranjedag, het Koningsdag-evenement van Radio 538 in Breda. Daar hebben mensen flink wat voor over: op VakantieVeilingen lopen de biedingen op tot meer dan 15.000 euro . "Boven de 7400 euro ben ik gestopt, want ik vond het te duur worden."

Een miljoen geïnteresseerden meldden zich van tevoren aan voor de kaartverkoop van het koningsdagevenement, dat onderdeel uitmaakt van de Fieldlab-experimenten. De reguliere kaarten waren gisteren in korte tijd uitverkocht. Vandaag worden de allerlaatste kaarten geveild via VakantieVeilingen. De opbrengst hiervan wordt gedoneerd aan de Voedselbank.

Absurde bedragen
Maar waar gisteren mensen nog 37 euro en 50 cent betaalden voor hun kaartje, werden er ook bedragen oplopend tot 15.000 euro geboden voor de gewilde tickets. Op Twitter wordt er geschokt gereageerd op de absurd hoge bedragen. "Speechless, wat bizar", schrijft Twittergebruiker Kevin.

De twintigjarige Justin deed ook mee met de veiling. "Ik hoorde van een vriend dat de veiling gaande was, dus ik besloot om even te gaan kijken. Ik zag toen de extreem hoge bedragen en ik dacht: ik ga gewoon meebieden en ik zie wel of ik iets win. Heb ik ook iets unieks in deze coronatijd", vertelt hij aan EditieNL.

'Maximaal 8000 euro'
Justin had dolgraag naar Oranjedag gewild. "Die line-up zag er wel heel leuk uit." Maar toen de biedingen voor hem te ver gingen besloot hij zich terug te trekken. "Toen er 9500 euro werd geboden ben ik gestopt. Mijn laatste bod was 7400 euro. Ik zou maximaal tot 8000 gaan." Justin wil niets loslaten over de financiering van dit bedrag.

Als hij de kaartjes zou hebben gewonnen had Justin er waarschijnlijk een dubbel gevoel aan overgehouden, denkt hij. "Ik had waarschijnlijk gebaald van het geld dat ik eraan kwijt was. Maar als ik had gewonnen had ik er wel optimaal van genoten. Het is natuurlijk mooi voor evenementen om weer winst te kunnen maken, maar dit is echt gestoord. Van dat geld kan je ook een mooie auto kopen."

Bron: rtlnieuws


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ