Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

WiSH Outdoor verplaatst naar 2022

WiSH Events  
De organisatie van WiSH Outdoor in Beek en Donk heeft aangekondigd het festival naar 2022 te verplaatsen. Het evenement stond gepland op 2, 3 en 4 juli van dit jaar.  

De verplaatsing werd afgelopen vrijdag aangekondigd. Daardoor is er, net als in 2020, een streep gezet door het festival. “Met pijn in ons hart komt begin juli te vroeg voor ons weekendavontuur”, zegt de organisatie op de website. “Hoewel de overheid een aantal stappen heeft gezet om het festivalseizoen weer te heropenen, is er nog teveel onduidelijkheid, staan er nog teveel seinen op rood en zijn de risico’s om in het eerste weekend van juli 2021 zo’n grootschalig evenement als WiSH Outdoor te organiseren.”

Tegenover het Eindhovens Dagblad laat de organisator weten dat de late annulering komt, omdat er lang gekeken is naar alternatieve mogelijkheden. Zo werd overwogen om het festival in het najaar te houden. Dit bleek echter geen optie te zijn, vanwege de overvolle evenementenkalender in die periode. Daarom is besloten het evenement te verplaatsen naar 1, 2 en 3 juli 2022 .   “We nemen de bezoeker dan mee op een heel nieuw weekendavontuur, met een volledig nieuw ontworpen festivalterrein, nieuwe area’s, vier nieuwe werelden, een nieuwe en uitgebreide campsite en de grootste line-up uit onze geschiedenis.”

Alle tickets voor het evenement blijven geldig voor 2022. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie. Bezoekers die geen gebruik meer willen maken van de tickets kunnen een terugbetaling aanvragen.

Bron: entertainment business


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ