Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

METZ is terug op vrijdag 1 oktober in MUNCH

METZ Sounds Better with You  Rotterdam

Vorige week kregen wij heel goed nieuws en daar zaten we allemaal al heel erg lang naar te hunkeren. Evenementen kunnen vanaf 25 september weer doorgaan en natuurlijk mag METZ daarbij niet ontbreken. Hét moment om elkaar weer te zien, te omhelzen, te knuffelen, te ontmoeten en samen te dansen is weer aanstaande, want we kunnen weer herinneringen gaan maken voor het leven. Vanaf vrijdag 1 oktober vieren we namelijk METZ “sounds better with you”.  
 
METZ “sounds better with you” is geboren en getogen vanuit een warm gevoel wat we hebben overgehouden aan de zomer van vorig jaar en de twee knallende weken van dit jaar. Een gezonde dosis positiviteit, saamhorigheid en dit alles in de juiste setting en intimiteit. Toen met ‘slechts’ 100 bezoekers, nu kunnen we ivm kleine restricties toch 500 Metzers verwelkomen. Tof!

Line-up
Happy Feelings  
Kim Kaos | Chris Rox  
MC Roga  
 
Met veel zorg voor jullie uitgezocht een line up met kwaliteit die jullie van ons mogen verwachten, maar ook met een nieuw gezicht, Happy Feelings.   De mannen van HF knallen het land door met hun eigen events en als dj’s, vrijdag 1 oktober hun debuut bij het beste house concept van Nederland.   Hun naam zegt het al, maar nu ook door ons herhaald, we gaan er een feelgood avond van maken zodat je met de grootste lach weer de deur uit loopt.  

Uiteraard ondersteund door onze vaste waarden Kim Kaos en Chris Rox!

MUNCH
We hebben de vrijdag 1 oktober weten te claimen in de dikste hotspot van Rotterdam: MUNCH. Dus dik geluid, licht show, vibe, you name it… dit zijn de ingrediënten die alvast aanwezig zijn en natuurlijk doen wij er nog een schepje bovenop, maar dit blijft nog een verrassing.

Tickets
Toegangskaarten kosten 12,50€ (ex fee) per persoon en dan ben jij officieel lid van onze unieke club. Leuk! Je kunt ze online bestellen via www.metzevents.nl en www.munchrotterdam.nl - vanwege de te verwachten drukte raden wij iedereen aan om zsm zijn/haar tickets online aan te schaffen. We kunnen immers maar 500 kaarten verkopen. Mochten er nog kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn, waar we niet vanuit gaan, dan moet je wel om 19.00 uur stipt voor de deur staan :-)
 
Tot op vrijdag 1 oktober - deuren open vanaf 19.00 uur en we gaan door tot 00.00 uur, zodat je de volgende dag gewoon weer lekker fris bent op de zaterdag.


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ