Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Amsterdam Dance Event kondigt data ADE 2022 aanHet Amsterdam Dance Event (ADE) viert haar komende editie van 19 tot en met 23 oktober 2022 . Naast het festival zal volgend jaar ook de toonaangevende zakelijke conferentie weer terugkeren, nadat deze voor de afgelopen editie was afgelast.

Dit jaar heeft het Amsterdam Dance Event, in samenwerking met de gemeente, festivalorganisatoren en de gehele elektronische muzieksector, in minder dan een maand tijd ruim 350 evenementen weten te bevestigen. Er kwamen dit jaar zo'n 300.000 festivalbezoekers naar de hoofdstad. Dat is minder dan de 400.000 van twee jaar terug (ivm corona).

Naast welbekende drukbezochte evenementen zoals DGTL, Loveland en de DJ Mag Top 100, zag het programma hoogtepunten zoals het live concert van Niklas Paschburg in Concertgebouw, He.She.They in Shelter en het STOOR project van Speedy J in Paradiso.

Het Amsterdam Dance Event is sinds de start in 1996 uitgegroeid tot het meest toonaangevende en belangrijkste zakelijk platform voor de elektronische muziekindustrie en ’s werelds grootste clubfestival. Het vijfdaagse evenement besteedt naast muziek volop aandacht aan andere kunstdisciplines zoals design, film en fotografie en de laatste technologische en maatschappelijke trends.

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ