Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Kingdance komt keihard terug als festival op Wijthmenerplas

Kingdance Festival 2022   Zwolle  
Kingdance, wat behoort tot een van de grootste dancefestivals op Koningsdag van Nederland, verhuist in 2022 naar de Wijthmenerplas in Zwolle. Door de verplaatsing naar deze prachtige evenementenlocatie krijgt Kingdance een flinke upgrade en mag het zichzelf nu officieel een festival noemen. Hoe tof is dat; Kingdance wordt Kingdance Festival!

Wat kun je verwachten? Grote outdoor area’s met alléén de beste artiesten van dit moment, super vette podiums, spectaculaire shows, entertainment en natuurlijk 30.000 dedicated bezoekers die keihard uit hun dak gaan. Dat zijn in 2022 dé ingrediënten voor een onvergetelijke editie van Kingdance Festival!

Programma
Het complete programma voor 2022 publiceren we binnenkort maar één ding is zeker; Kingdance Festival krijgt ook in 2022 weer een geweldig programma waar jij als liefhebber keihard op los kunt gaan. Houd onze socials en website de komende tijd goed in de gaten voor de laatste updates.

Ambassadeur worden?
Ook voor de festival editie werkt Kingdance weer met een speciaal Ambassadeur programma. Wil jij sparen voor merchandise van o.a. Radical Redemption of Kris Kross Amsterdam? Meld je dan NU aan als ambassadeur van Kingdance, verkoop tickets met korting aan je vrienden en spaar direct punten die je uit kunt geven aan exclusieve beloningen zoals gratis tickets, munten, hotelovernachtingen of hele toffe merchandise. Check www.kingdance.nl/ambassadeur  

Ticketverkoop
Heb jij een ticket voor Kingdance 2020? Deze blijft gewoon geldig voor Kingdance Festival 2022. Door deze verplaatsing is Kingdance Festival al voor 60% uitverkocht, wees er dus snel bij!

Heb jij nog geen tickets? Jij hebt NU nog de laatste mogelijkheid om voor de oude discount prijs á €17,50 (ex. Fee) jouw ticket(s) te kopen. Let op! De vorige edities waren ver van tevoren uitverkocht, wacht dus niet en pak die korting nu het nog kan en verzeker jezelf van toegang. Tickets zijn alléén verkrijgbaar via onze officiële website www.kingdance.nl .  

Prijzen
Early Bird Ticket: €15,00 (ex. fee)
Discount Ticket #1: €17,50 (ex. fee) OP=OP!
Discount Ticket #2: €19,50 (ex. fee)
Regular Ticket: €22,50 (ex. fee)

Aftermovie 2019
Bekijk hier de aftermovie van Kingdance Zwolle 2019.  


Vanuit heel Nederland kwamen een record aantal bezoekers (30.000) naar Zwolle om er één groot oranje-feest van te maken!

27-04-22 Kingdance Festival 2022

Doe mee met onze winactie en maak kans op 2 vrijkaarten (e-tickets)!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ 57714

Verdubbel je winkans en word VIP Member!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ VIP

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ