Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Don't Let Daddy Know keert op 5 maart 2022 terug naar de Amsterdamse Ziggo Dome!

Don't Let Daddy Know 2022   Amsterdam

Met grote vreugde en veel energie keert het succesvolle internationale dance- evenement Don't Let Daddy Know eindelijk terug naar hun vaste thuisbasis, de Ziggo Dome in Amsterdam. E&A Events, de organisatie achter Don't Let Daddy Know, maakt bekend dat de achtste editie zal plaatsvinden op zaterdag 5 maart 2022 en belooft er weer een spectaculaire show van te maken.

De keuze voor de Ziggo Dome was al snel gemaakt aangezien de locatie zichzelf al talloze keren heeft bewezen als de ideale plek om Don't Let Daddy Know te hosten. De volledige line up wordt later bekend gemaakt maar alle fans kunnen ervan uitgaan dat er weer fantastische namen op de immense stage zullen verschijnen.

Sinds de eerste editie op Ibiza is Don't Let Daddy Know meer geworden dan alleen een clubavond, het is een movement. Na talloze uitverkochte shows en honderdduizenden dansende fans van over de hele wereld zal de Ziggo Dome ook volgend jaar weer feestgangers verwelkomen om er samen weer een magische avond van te maken.

"Het doet ons goed om weer terug te keren naar de Ziggo Dome. Ondanks de onzekere tijden bleven wij positief en kunnen wij niet wachten om volgend jaar weer te mogen doen waar we het meest van houden: het organiseren van grootschalige dance events en mensen van over de hele wereld met muziek verbinden." aldus Sem Vox, DJ en eigenaar van E&A Events.

Mocht het evenement niet doorgaan dan garandeert de organisatie dat alle kaarten die via de officiële verkoopkanalen (Paylogic & Festicket) zijn aangeschaft worden terugbetaald binnen een maand na de geplande datum of worden omgezet in een voucher voor de volgende editie.

Don't Let Daddy Know zal haar deuren openen van 16:00 – 00:00 uur. Als de Corona- regelgeving het toelaat en de huidige beperkingen niet langer nodig zijn, wordt de tijd verplaatst naar de oorspronkelijke tijden van 22:00 – 06:00 uur.

Kijk voor meer informatie en pre-registratie op dldk.­com

05-03-22 Don't Let Daddy Know 2022

Doe mee met onze winactie en maak kans op 2 vrijkaarten (e-tickets)!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ 57611

Verdubbel je winkans en word VIP Member!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ VIP

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ