Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Update Herfstdrift Festival 2021

Drift  

Weer. Geen. Drift. Na een ongelofelijke mooie start, waarin de herrijzenis van het festival binnen één uur uitverkocht, koesterden we de hoop dat onze timing perfect zou zijn. Helaas zijn we wederom ingehaald door de harde realiteit: Herfstdrift Festival 2021 mag niet doorgaan.

Achter de schermen is het nieuws hard binnengekomen. Maar we zijn strijdbaar en zijn vastbesloten om sterker uit deze nieuwe crisis te komen. Natuurlijk wil je in deze onzekere tijden weten wat er gebeurt met je ticket nu Herfstdrift Festival 2021 niet door kan gaan. We willen je daar 3 opties voor geven.  

1.   Je ticket blijft automatisch geldig voor de volgende editie van Herfstdrift Festival, op vrijdag 25 en zaterdag 26 november 2022. Met het doorzetten van je ticket help je ons ontzettend op een moment dat we je steun harder nodig hebben dan ooit. Alle verkochte tickets blijven geldig op de overeenkomende dag volgend jaar - vrijdagtickets zijn geldig op vrijdag, zaterdagtickets op zaterdag. We zijn je enorm dankbaar!

2. In het geval dat je er op 25 tm 26 november 2022 niet bij kunt zijn, kun je tot en met 2 december een refund aanvragen via de bevestigingsmail van je restbetalings ticket. Let op: omdat je een aanbetaling en restbetaling gedaan hebt, ontvang je ook twee terugbetalingen. Hier kan soms één of enkele dagen tussen zitten, afhankelijk van je bank.  

3. Er is ook een mogelijkheid om (een gedeelte van) het aankoopbedrag te doneren om onze organisatie te steunen.  

Onze gedachten zijn bij iedereen die door deze nieuwe crisis geraakt wordt. Vooral ook aan al die mensen die zich dag in, dag uit inzetten om hem te boven te komen. Volg de richtlijnen van het RIVM, blijf thuis en zorg goed voor elkaar. Samen gaan we dit doorstaan. Check bij vragen eerst onze FAQ .

Staat je vraag hier niet bij? Stuur dan een mail naar info@driftomtedansen.nl . We komen zo snel mogelijk bij je terug.  

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ