Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Sziget 2022 komt 23 november met eerste namen


De eerste namen van Sziget 2022 komen eraan! Dinsdag 23 november maakt het Hongaarse festival de eerste 40 acts voor komende zomer bekend.

De afgelopen weken is er flink met bekendmakingen gestrooid in festivalland. Zo kwam Glastonbury met Diana Ross, Rock Werchter met The Killers en strooide Pinkpop met maar liefst 19 nieuwe namen. Volgende week is het de beurt aan Sziget 2022. Met maar liefst 40 acts onthult het Hongaarse festival een groot deel van de line-up. Welke artiesten dit zijn kunnen we alleen nog maar over speculeren.

Arctic Monkeys is, met de aankondiging van hun eerste shows midden augustus, een grote kandidaat om een dag af te sluiten. Dua Lipa is ook een kanshebber. De popzangeres staat deze zomer tijdens het tweede weekend van Primavera Sound op het programma. Daarnaast stond Dua Lipa al geboekt voor de 2020-editie van Sziget. Nog niet klaar met speculeren? Kijk dan gerust even op onze geruchtenpagina.

Ticketinformatie
Naast de hele rits nieuwe namen komt de organisatie met informatie over de tickets. Er zullen verschillende ticket types beschikbaar zijn. Zo heb je de Full Festival pass die je toegang geeft voor de complete 6 dagen. Ga je liever wat minder lang, kun je kiezen voor een 3-day pass. Ook dagjesmensen zijn gewoon welkom op the Island of Freedom. Naast de reguliere tickets komen er verschillende VIP-tickets beschikbaar. Wat deze tickets kosten en wanneer ze in de verkoop gaan weten we op 23 november. De early birds zijn afgelopen zomer al in de verkoop gegaan. Deze zijn al helemaal uitverkocht.


Gift Credit
Uiteraard blijven gekochte tickets van Sziget 2020 en 2021 gewoon geldig. Doordat het Hongaarse festival nu ‘slechts’ 6 dagen duurt in plaats van 7, krijgen bezoekers met een 7-day ticket een Full Festival Pass plus een vergoeding. Zij ontvangen namelijk een Gift Credit. Wanneer je je 7-day ticket registreert op je festivalaccount krijg je een beloning van €50,- voor je steun en loyaliteit. Daarbovenop ontvang je nog een compensatie van €50,-. Dit omdat het festival een dag is ingekort. Deze Gift Credit kun je in de ticketshop van de organisatie besteden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om het bedrag aan eten of drinken op Sziget, Balaton Sound of Telekom VOLT Festival uit te geven. De Gift Credit is te gebruiken tot en met het einde van Sziget 2022. Festivalgangers met een 5-day ticket ontvangen een Full Festival Pass.

Sziget is één van de grootste festivals in Europa en vindt volgend jaar voor de 28ste keer plaats. Het festival trekt een publiek uit heel Europa en draait niet enkel om muzikale toppers. Sziget voelt aan als één groot pretpark, maar dan zonder achtbanen en met een circus, bordspellen en Koreaanse acrobatiek.

Photo: Rockstar Photographers

Bron: festileaks.com

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ