Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

SAGA Festival onthult nieuwe locatie voor 2022

 

Van 3-5 juni 2022 keert SAGA Festival terug naar zijn thuisland Roemenië voor zijn tweede editie in Boekarest.

Voorafgaand aan de terugkeer van het evenement naar de hoofdstad, zijn er voorbereidingen aan de gang om de ervaring van volgend jaar nog verder te verbeteren, nadat zojuist is aangekondigd dat SAGA Festival 2022 nu zal plaatsvinden in de immense setting van de Nationale Arena van Boekarest en het omliggende parkgebied. Het SAGA-concept beleefde in september van dit jaar een succesvol debuut op de uitgestrekte vliegveldlocatie van Romaero SA.  

Evenementorganisatoren ALDA spaarde geen details om van SAGA een van hun meest meeslepende en indrukwekkende producties tot nu toe te maken, met een sprankelende selectie op zes podia, ontzagwekkende droneshows, geheime DJ-sets en meer tijdens een gedenkwaardig weekend.

De "Take-Off Edition" van het festival was een enorme hit bij het Roemeense contingent, en de vervolgeditie zal er naar streven om dat opnieuw te worden wanneer deze in de zomer in de nieuwe stadionomgeving plaatsvindt. SAGA zal voortbouwen op zijn jonge maar geweldige reputatie door ongeveer 150 van de meest gewaardeerde internationale en lokale artiesten aan te trekken in naam van mainstream, house en techno, en niet te vergeten een formidabel publiek en een productie van het volgende niveau.

Bij de aankondiging van een gloednieuwe locatie voor 2022 zijn ook drie headliners onthuld voorafgaand aan de terugkeer van het driedaagse festival naar Roemenië in juni. De mainstage-energie brengen drie SAGA-debutanten uit alle hoeken van de wereld.

 
 

De eerste is de internationale superster Afrojack , die bij zijn verwelkoming in Boekarest de sprekers in de National Arena zal laten verschijnen. Van verder weg zal de tweede editie van SAGA ook een beroep doen op de ongeëvenaarde aanwezigheid op het podium van de gewaardeerde Amerikaanse producer Marshmello om een ​​van zijn typisch eclectische en dynamische DJ-sets te leveren. Het trio wordt aangevuld met Timmy Trumpet .

Binnenkort worden meer artiesten aangekondigd, met meer informatie op 2 december. Om de nieuwe locatie van SAGA te vieren, heeft ALDA op 1 december (
Nationale feestdag van Roemenië)   iets speciaals gepland in de National Arena.

Ter gelegenheid van de gelegenheid en het opwindende nieuws zal er vuurwerk rond het stadion zijn tijdens een exclusief DJ-optreden op locatie, ondersteund door Du Mad en Kov. Het hele evenement wordt live uitgezonden.

Gedurende deze tijd kunnen degenen die zich hebben geregistreerd voor ticketinformatie op de SAGA Festival-website, tickets kopen voor de editie van volgend jaar tegen een speciale prijs, tussen 19:00 en 00:00 uur EET, met een aanbetaling vanaf slechts € 10. De volgende dag start de algemene kaartverkoop op 2 december.

In 2021 trok SAGA meer dan 135.000 fans uit meer dan 30 landen van over de hele wereld; een ongelooflijke prestatie voor een gloednieuwe dansmuziekervaring. Nu keert SAGA minder dan een jaar later, van 3-5 juni 2022, groter en beter terug dan voorheen.

Registreren kan hier.

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ