Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Helpdesk

Vragen over je memberaccount, hoe je mee kunt doen met de winacties, wat te doen wanneer je problemen hebt met deelname of hoe wij omgaan met de verwerking van jouw persoongegevens?

Via onderstaande links kun je alle informatie vinden.
  1. Meest gestelde vragen  
  2. Algemene Voorwaarden
  3. Spelvoorwaarden
  4. Privacy verklaring
  5. Copyright
Wij proberen zo transparant mogelijk te zijn en doen er alles aan om onze members zo goed en duidelijk mogelijk te informeren.

Heb je een klacht?
Stuur dan een mailtje naar
info@guestzone.nl.

Omschrijf duidelijk wat je klacht is. Vermeld het emailadres waarmee je bij ons bent ingeschreven én je mobiele telefoonnummer. 

Helaas gebeurt het steeds vaker dat mensen hun klacht op Social Media (Facebook) plaatsen zonder ons goed te #taggen. Wij krijgen er dan geen melding van waardoor we er niet op (kunnen) reageren. Wij verzoeken je dan ook, wanneer je een klacht hebt, ons gewoon even een mailtje te sturen.

Wanneer blijkt dat wij een fout hebben gemaakt zijn we de eerste om dit toe te geven en proberen dit altijd voor beide partijen goed op te lossen.

Ons team doet er alles aan om zo snel mogelijk antwoord te geven op jouw vraag. Vaak moeten wij ook navraag doen bij onze sms-provider wanneer het om ontvangen of verstuurde sms'jes gaat. Het duurt vaak 1/2 dagen voordat wij van hen een antwoord hebben. 

Mocht je dus geen antwoord ontvangen binnen 2 werkdagen, wacht het dan alsjeblieft nog even af.


Het versturen van een nieuwe mail, een bericht via Facebook Messenger of het plaatsen van een post op onze Facebookpagina versnelt het proces niet, het vertraagt alleen maar. Wij verzoeken je dan ook om dit niet te doen. Onze workload wordt alleen groter.

Heb je binnen 3 werkdagen nog geen reactie ontvangen, stuur dan aub nogmaals een mailtje. Het kan zijn dat je mail onverhoopt in de spambox van onze provider terecht is gekomen.

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ