Party columnsIk weet niet of het je is opgevallen maar sinds ik hier en daar wat verbaal fi-leerwerk heb verricht op deze site, gedraagt het artiestendeel van Nederland zich bijzonder voorbeeldig. Ik wil niet spreken van een oorzaak gevolg scenario maar het is wel een feit. Om toch aan mijn maandelijkse dosis over de rooie bloedlichaampjes te komen, was er gelukkig genoeg ander nieuws om me druk over te maken.

Als een Amsterdamse tornado over het IJ (niet te verwarren met een tournedos bij Loetje aan het IJ), zo knalde de vertrutting afgelopen week weer ongegeneerd hard door Nederland. Het klimaat evangelie is even op een laag pitje gezet nu het weer een fikse omslag heeft gemaakt en het watertekort in een weekje wordt opgelost. Probeer die op vakantie bijna verzopen landgenoten maar eens wijs te maken dat het toch echt te heet wordt onder onze voeten, nu de recordhitte ook in recordtijd weer geëgaliseerd wordt door een hoeveelheid water waar de Niagara-watervallen nog een kletsnat puntje aan kunnen zuigen. 

Heet onder de voetjes heb je het inmiddels wel als je een korte dealervakantie in Hongarije had geboekt en net als bij We zijn er Bijna wat typisch Hollandse dingetjes had meegenomen. Misschien dat je eigen telefoonnummer boven de menukaart zetten dan niet zo’n goed idee is. Een van de verdachten schijnt een topsprinter te zijn. Ik zou graag zien dat de agent die hem heeft ingehaald en gearresteerd een medaille krijgt. De kleur goud lijkt me hier wel op zijn plaats. Dat festivaltripje wordt nu waarschijnlijk verlengt met een jaar of 30 gratis all-inclusive. De bandjes hadden ze al om zag ik.

Oh ja, weersomslag daar hadden we het over. Dat geeft de demente deug-gemeente de tijd om eens te kijken naar wat er nog meer te mierenneuken valt. Of is het miereneuken met één n want je kunt er tenslotte maar eentje tegelijk … afijn we dwalen af. 
Dat is een oude kwaal van mij die te pas en .. ik moet nog stofzuigen, oh wat was Wesley goed, het wordt kutweer op Lowlands, .. te onpas opspeelt.

Bijna argeloos werd afgelopen week maar even snel de e-step verboden. Bij tientallen andere wetten waar het toevallig goed uitkomt wordt verwezen naar de gelijkschakeling van de Europese regeltjes. In heel Europa vliegen die dingen je inmiddels om de oren, maar omdat het geen product is waar de zittende babyboom elite iets mee kan, is het hier ook maar meteen weer verboden. Hebben we eindelijk een milieuvriendelijke en ook nog eens een supercoole oplossing voor al die lawaai scooters, mag het weer niet. Anders rij je waarschijnlijk in de weg als diezelfde graaiboomers je met een pedaal-tred van een valiumbejaarde met duizelingwekkende snelheid voorbijrazen op hun e-bike. Of volledig geruisloos voorbij zoeven in een speciaal door en voor hun gesubsidieerde, maar voor het gros van ons nog steeds onbetaalbare Tesla. 

Maar nee, een stepje dat 20km per uur gaat en waar kind en groot kind plezier aan beleven en gemak van kunnen hebben, dat is natuurlijk meteen levensgevaarlijk. Je mag er wel opstappen maar dan ben je niet verzekerd en riskeer je een boete van, let op 380 euro. Wtf? Met je Tesla iemand aanrijden is goedkoper en bovendien verzekeringswerk. Op basis waarvan is trouwens een e-bike wel verzekerd en een step niet?

Als klap op de binnenkort ook verboden vuurpijl werd door trollen alvast de trend aangewakkerd dat naakt in de sauna anno 2019 toch echt niet meer kan. Wat is dat voor een onzin? De hele sauna historie en stoombad cultuur is er juist op gebaseerd dat je heerlijk in je blote poenie of tollie de boel even lekker naar de stomerij kan brengen terwijl je tegelijkertijd ook nog eens stoom afblaast totdat het uiteindelijk je oren uitkomt. Lekker zweten zonder te sporten met alleen een paar slippers aan en een handdoek onder je behindbips. Daarna uiteraard een heerlijke gezonde linksdraaiende blije yoghurt-truffel compote met knuffelsla naar binnen hengelen en nog een uurtje naked yoga doen om vervolgens af te sluiten met een meditatie aanraaksessie Find your inner dolphin. Nou, veel blijer kan je mij niet krijgen. Volgens eeuwenoude tradities hoort alles met uitzondering van het culinaire deel volledig in je lalaloepsie plaats te vinden. Ik zou het snel nog maar even gaan doen, want de preutspolitie staat op het punt om in te grijpen en dan niet met hun knuppel maar met nieuwe regels.

Als dat zo doorgaat liggen we vanaf 2021 weer fijn met zijn allen in het donker te bonken. Al zou dat voor de meeste van die iets te welvaren babyboomers waarschijnlijk wel een zegen zijn. Oh, wacht eens even? Nee, dat zal toch niet?

Eric van Kleef is Hooked on House, DJ-Producer, Radio DJ, Dance Consultant, Columnist en Media-watcher.

Vorige columns Eric van Kleef:
- Ibiza dingen
- Geile pijlenprikkert


Columnist: Eric Van kleefFoutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.088 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.088 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen