Het stond er echt.. Marco deed het ooit met Hond. Iris Hond om precies te zijn, een bloedmooie pianiste en zangeres en het is, voordat jullie in de rooie vlekken schieten, bijna 10 jaar geleden. Beetje kutstreek van De Telegraaf want iedereen weet dat slippertjes na 10 jaar verjaard zijn. Dat is inmiddels een algemeen aanvaardde Europese regel, dus reken zelf even uit wanneer jij safe bent. Dit was voor Marco dus wel een typisch gevalletje op de valreep de lul.

Ik vond het persoonlijk wel een shock want ik heb dan wel geen hond maar wel een iris (twee zelfs) dus dan komt het toch wel heel dichtbij. Verder heb ik in het afgelopen decennium regelmatig in het huis naast de Borsatootjes gefeest. Had ik daar misschien toch even tussen de kamelen in de bosjes moeten gaan liggen met mijn camera. Dat plaatje had echt een godsvermogen opgeleverd als ik daar Marco met zijn Hond had kunnen vastleggen. Dat van die kamelen zal ik even uitleggen. Vrienden van mij woonden naast Casa Borsato en hadden, geloof het of niet, twee kamelen in de tuin.

Back to Iris .. Welke Iris? Iris Hond. Ik geloof nooit dat tot voor kort bij veel mensen een belletje was gaan rinkelen. Tot gisteren haar voorliefde voor de Italiaanse keuken uitlekte. Vooral op het aanrecht schijn haar favoriet te zijn. Er is natuurlijk helemaal niks mis met een zaterdagavond in je blote reet doorbrengen op stijlvol authentiek Italiaans marmer en het is natuurlijk ook puur toeval dat zij op dit moment een programma heeft waarin ze gaat daten. De kijkcijfers van dat programma vielen een klein beetje tegen, maar ik wil hier uiteraard geenszins een oorzaak / gevolg theorie suggereren.

Uuuuuhm ?? Oh ja .. Hond dus. Geen familie van Zee, ook niet van Luie of Snoep en zelfs niet van Christen. Ik vind I. Hond trouwens wel komisch. Naast mijn pornografische geheugen ben ik namelijk ook nogal visueel ingesteld (ideale combi) en ik zie dus meteen een robothond van Apple voor me die lekker piano kan spelen, maar dit terzijde.

Marco vond zijn 12 centimeter (want Italiaantje) dus regelmatig bij Hond in de pot en het hele land was daarvan in de war. Als dat 10 jaar geleden gebeurd is vind ik De Telegraaf persoonlijk een beetje achter de sappige feiten aanlopen maar zelfs dat is geen nieuws. De hamvraag of in dit geval hondvraag is echter wanneer is deze affaire beëindigd? Met andere woorden wanneer heeft Marco besloten dat Iris maar niet meer in zijn microfoon moest blazen.

De 2 hoofdrolspelers beweren dat het allemaal maar kort (ongeveer 12 cm?) geduurd heeft, maar boze tongen beweren dat als je alle centimeters in de afgelopen 10 jaar bij elkaar optelt , je 3 weken aan een stuk de hond kan uitlaten zonder de toegestane kilometergrens te overschrijden Anders gezegd het feest is wrang genoeg begonnen met De Waarheid in 2009 en mogelijk geëindigd met Lippenstift een recente track van Marco over… precies, vreemdgaan. Aangezien Marco en Leontien tot voor kort nog officieel huwelijksproblemen hadden, sluit ik het verhaal van de tongen niet geheel uit.

Is het iets om je druk over te maken? Natuurlijk niet.. ieder broekje heeft zijn kruisje en moet er af en toe uit zodat kruisje even buiten kan spelen. Essentieel in de Nederlandse cultuur is wel waar speelt ‘ie buiten en met wie. Volgens de zogenaamde ongeschreven wetten liefst iedere keer op dezelfde plek met hetzelfde speelkameraadje. Geen idee waarom dat is trouwens, maar saai is het wel.

Waar mijn bloeddruk wel weer van tot ongezonde waarden steeg, was dat half bekend Nederland (of wat daarvoor door moet gaan), steun ging betuigen aan Marco en Leontien. Voorop in die stoet van hypocriete glij-eikels met tegelteksten ging Umberto Tan. Als er nou één iemand even beter niet had kunnen reageren is het wel die kale Stax-sucker met de niks aan de hand smile die nog steeds goejenafunt zegt i.p.v goedenavond.

Niet alleen die graag dansende draaikont maar een keur aan BN-ers verklaarde Marco en Leontien via de socials de liefde, en ik dacht alleen maar..

Nondejuu Marco dat doe je goed ouwe Italian stallion. Teeeering wat een lekker wijf en ze kan nog piano spelen ook. Gewoon 10 jaar lang mee wegkomen ook. Hoe dan? Respect ouwe!

Maar daarin zal ik wel de enige zijn… toch??
 

Eric van Kleef is Hooked on House, DJ-Producer, Radio DJ, Dance Consultant, Columnist en Media-watcher.

Columnist: Eric Van kleef




Foutje gezien? Let us know!



Laatste kans nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker!

Win een JBL draagbare Bluetooth Speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 134.596 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op een nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker twv €165!

De JBL Charge 5 is de ideale speaker voor buiten. Hij is waterdicht en stofbestendig. Zo neem je hem een dag mee naar het strand en gaat hij niet stuk door water of zand. Raakt de batterij van je smartphone leeg? Via de ingebouwde powerbank laad je jouw telefoon onderweg op. Hierdoor kom je niet snel zonder muziek te zitten.

Door de PartyBoost functie koppel je de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume. Op een volle lading gaat de speaker 20 uur mee.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in, controleer of alle gegevens zijn ingevuld en nog up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 134.596 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie



akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.






Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.



Let op: het is ten strengste verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen