Party columnsAls er in deze roerige tijden één rots in de branding is die goed kan duiden hoe het kabinet ons nu weer gaat belazeren, dan is het wel RTL’s politieke anchorman Frits Wester. De man die Ron ‘de clown’ Frezen en Ferry enerzijds en Mingele anderzijds persoonlijk tot nobodies degradeerde is nu echter zelf in een Westerstorm genaamd Frits geraakt, die als hij niet uitkijkt kan aanwakkeren tot een stevige orkaan. Categorie DJ Jean op de schaal van Wodka zullen we maar zeggen. Dat als je een slokje neem, meteen je amandelen zijn geknipt. Daar heb ik het over. De boel was natuurlijk altijd al behoorlijk vochtig bij Frits maar de kans om zijn huis en verdere bezittingen weg te spoelen is ineens reëel aanwezig. 

En dat allemaal omdat hij op 8 september jl. bij een tv optreden en niet zo heldere indruk maakte. Ik vond het geweldig. Laat die man iedere dag de boel zo aan elkaar brabbelen want serieus kun je de huidige 2e kamer toch niet meer nemen. Ik heb vandaag ook maar weer eens de algemene beschouwingen aangezet en geloof me na 10 minuten grijp je vanzelf naar de fles. Het is live twitter en gaat dus helemaal nergens over. Het is een scheet laten en naar de ander wijzen, die vervolgens uit de doeken gaat doen dat die uitstoot niet van hem kwam, of toch misschien wel van hem kwam maar binnen de norm was. Aan het eind van het verhaal schijten ze er daar vrolijk op los, doen een ‘Hans Klokkie’ met wat rapporten en cijfers en uiteindelijk moeten wij met zijn allen nog langzamer gaan rijden, want anders blijven we niet binnen de norm. En dat allemaal om de lucht zuiver te houden. Ik zou op het binnenhof ‘ns beginnen met de koffie.

Laat ik vooropstellen dat door het huidige nogal warrige kabinetsbeleid ik me heel goed kan voorstellen dat je naar de fles grijpt. De cyclus verloopt als volgt: Kabinet neemt een besluit, Frits vertelt het op tv, kabinet draait 180 graden, Frits zit voor lul en mag het op tv uitleggen, kabinet draait als Bobby Eden in haar beste dagen haar kont weer de andere kant op en Frits zit nog een keer voor lul. Je moet thuis wel een heel lekker wijf hebben wil je dan niet naar de fles grijpen. En daar schort het bij Frits sinds zijn scheiding volgens mij behoorlijk aan. Voeg daarbij dat de kale kabinet kletser met de crossbaangroeven eigenaar is van … jawel een kroeg en de uitnodiging van de Betty Ford Kliniek ligt bij wijze van spreken al op de deurmat.

Misschien is de vestiging van The Gordon Health Centre for Attention Junkies in Zuid-Afrika een optie? Die doen namelijk ook gevalletjes alcohol met af en toe een verdwaalde snuif. Nadeel is wel dat iedere sessie live gestreamd wordt en gedeeld wordt op insta. Gordon schijnt daar nog zijn eigen vleugel te hebben en die is op dit moment bij mijn weten vrij. De koffie guru en uitvinder van het bakkie leuter kwam na 3 maanden meditatie op het level “wat was er eerder mijn Ying of mijn Yang” als herboren terug en schijnt nu zelfs te kunnen zingen. 

Back to the Fritsmeister die voor het eerst in honderd jaar de avond voor de troonrede niet mocht lekken. In plaats daarvan stond hij in zijn eigen café te hydrateren als spongebob na de dakar rally. Ik zou daar persoonlijk zielsgelukkig van worden maar bij Frits rolden ying en yang over elkaar heen als bezoekers op de orgies van Jeffrey Epstein. Het knaagde bij hem de avond voor prinsjesdag als een marmot met een lintworm en het schijnt zelfs dat hij heeft overwogen een jurk aan te trekken en een gek hoedje op te zetten om er toch bij te zijn. Toch bleef “The Bald Baco”, professional als hij is, in de pers keurig gereserveerd. De Engelsen zeggen “In every scotch a gentleman”. Mediatraining heef hij, ook als hij zo lam is als Bonny st Claire met oud en nieuw, in ieder geval niet nodig.

Hij voorzag een sobere prinsjesdag en voelde zich absoluut niet geflest door RTL. Zo kennen we Frits, lekker nuchter, bij hem is het glas altijd halfvol. Proost!

Eric van Kleef is Hooked on House, DJ-Producer, Radio DJ, Dance Consultant, Columnist en Media-watcher.

Vorige columns Eric van Kleef:
- Ibiza dingen
- Geile pijlenprikkert


Columnist: Eric Van kleefFoutje gezien? Let us know!
Maak kans op een Apple Gift Card twv €100!

Win een Apple giftcard twv €100


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 137.175 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er gemiddeld ruim 825 per maand!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een Apple Gift Card twv €100!

Gebruik hem om te shoppen bij de App Store, Apple TV, Apple Music, iTunes, Apple Arcade, de Apple Store-app, apple.com en de Apple Store.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 137.175 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen