Thuishaven Dagshow met o.a. Loco Dice, KiNK, Mees Salomé en Michel de Hey

dinsdag 8 november 2022
Party nieuws: Thuishaven Dagshow met o.a. Loco Dice, KiNK, Mees Salomé en Michel de Hey


KiNK is een van de meest gevraagde producers en remixers van housemuziek geworden: zijn tracks vallen gemakkelijk op in elke clubavond en ze zijn ongeëvenaard in de meest competitieve omgeving die elektronische muziek ooit heeft gezien. Zijn vermogen om de 'sweet spot' van nieuwe machines en zelfs van als 'klassiek' beschouwde geluiden te vinden en ze om te vormen tot totaal andere beesten, zou voldoende zijn om het fenomeen te rechtvaardigen. Toch raakt dit nauwelijks de oppervlakte van het verhaal.

Ongetwijfeld heeft de wereld van de dansmuziek nog nooit iemand anders zo duidelijk van onder naar boven zien stijgen, alleen door de middelpuntvliedende kracht van puur talent. Gevestigd in Sofia, Bulgarije, zonder een ondersteunend netwerk, een campagne of enige mediahype, creëerde zijn muziek alleen - live en in de studio - een momentum waarvan we het einde nog moeten zien.

Hij is een vernieuwende, compromisloze producer en boeiende DJ / live performer uit Bulgarije, die de beste voorbeelden van de underground dansmuziek verwerkt in zijn productie.

Mees Salomé is een 21-jarige producer geboren in Nederland. Al vroeg in zijn leven leerde hij zichzelf zingen en gitaar, piano en drums spelen. Op 17-jarige leeftijd besloot hij de kunst van het produceren te proberen. Twee jaar later, na het succesvol afronden van de middelbare school, werd hij toegelaten tot het Codarts conservatorium in Rotterdam voor de opleiding Creative Producer. Na twee jaar studeren realiseerde hij zich dat hij niet zo creatief kon zijn als hij wilde, dus besloot hij zijn eigen weg te vervolgen in de wereld van deep house-muziek.

De Rotterdamse Michel de Hey is niet in de laatste plaats verantwoordelijk voor de nu levendige house- en technoscene van de stad. Al meer dan tien jaar verdedigt hij het beste dat het genre te bieden heeft via zijn eigen strakke DJ-sets, radioshows, bekwame producties en natuurlijk met dank aan zijn eigen labels, waaronder EC Records en HEY! Records.

In de loop der jaren heeft Michel een aantal prijzen gewonnen voor zijn bijdrage aan de scene, evenals een enkele hit in de Amerikaanse Billboard Dance Chart aan het begin van zijn carrière. Ondertussen wordt de tech house, techno en minimal music die hij op zijn eigen labels heeft uitgebracht verdedigd door hedendaagse talenten als Josh Wink, Adam Beyer en Paul Kalkbrenner... zonder Michel zou het sonische landschap heel anders klinken.

Zijn eigen producties in die tijd hebben de stippen geslagen tussen strakke en gestripte techno, met groove beladen minimal en meer voortstuwende tech house. Labels die deze geluiden hebben uitgebracht zijn onder meer EC Records, Circle Music en Noir en Lilith Recordings, met bekende dj's die altijd Michel's platen over de hele wereld draaien.

Nuno Dos Santos is al lange tijd gevestigd in Utrecht en is vooral bekend in de Nederlandse scene vanwege zijn DJ-residenties in de inmiddels geliefde club Trouw, en voor zijn label Something Happening Somewhere (SoHaSo), dat hij in 2013 oprichtte.

Nuno Dos Santos nam deel aan de 2000 RBMA (Red Bull Music Academy) in Dublin. Geboren in Lissabon, groeide hij op in Nederland, en de elektronische scene daar inspireerde hem om producer en DJ te worden. Hij is al lange tijd gevestigd in Utrecht en is vooral bekend in de Nederlandse scene vanwege zijn DJ-residencies in de inmiddels geliefde club Trouw (en zijn voorganger Club 11), en voor zijn label, Something Happening Somewhere (SoHaSo), waarmee hij begon in 2013. 

Voor Pitto draait muziek om het delen van emoties en energie. Dit unieke genre-tartende spektakel is nooit echt conform geweest. Hij heeft altijd de vrijheid genomen om onbekende wegen te onderzoeken en zijn eigen sound en scene te ontwikkelen. Vermenging van visuele aspecten aan zijn werk die niet kunnen worden ontkend en je een gebiologeerd gevoel geven. Je kunt zien dat al zijn stukken handgemaakt zijn op een sculptuurachtige manier, waarin hij een klein beetje van zichzelf achterlaat.

Thuishaven
Voor wie de enorm populaire locatie Thuishaven nog niet kent. Thuishaven is hét feestje waar je als techno-liefhebber geweest moet zijn! Gelegen aan de westelijke rand van Amsterdam, wordt het terrein omringd door enorme olietankers en schrootwerven.

De bereikbaarheid van Thuishaven is prima. Vanuit het centrum van Amsterdam is het prima te doen met de fiets en als je van verder komt dan kun je het beste het OV pakken naar station Amsterdam Sloterdijk. Bus: 22 - Trein: IC, SPR - Metro: 50, 51

Winactie
Je kunt bij ons 2 vrijkaarten voor deze heerlijke Dagshow op zaterdag 10 december winnen. Doe snel mee met de winactie en win 2 ticket twv €59!

Meer info evenement


Organisatie: Thuishaven

Genres: Deephouse, House, Techno
Foutje gezien? Let us know!

Win Apple Airpods

Heb jij al een memberaccount bij ons?

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 132.441 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuweApple Airpods twv €279!

Win Apple Airpods!


Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in, controleer of alle gegevens zijn ingevuld en nog up-to-date zijn.


Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Winacties

Logo Guestzone
inloggen aanmelden
of met email
Logo Guestzone
member organisatie

Of via email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is ten strengste verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.
Telefoonnummer koppelen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen