Party reportsNa enige research op het wereldwijde web komen wij erachter dat Airborne Festival al een flinke reis heeft gemaakt. Dit bleek ook zeker het geval te zijn. Met enkele succesvolle edities onder de naam Daylight Festival wijzigt EYE4DANCE de koers van het festival. Hetzelfde concept keert wel terug, alleen nu onder de naam Airborne Festival. De locatie wordt ook aangepast. Waar het eerdere Daylight Festival meerdere edities plaats vond op Breda International Airport land Airborne Festival neer op een weiland niet zo ver daar vandaan. Met een vergunning op zak ruim een week voor het event was het officieel. Het debuut van Airborne Festival kon definitief plaats gaan vinden.

Het zogeheten Airborne Airport werd op zaterdag 22 juni officieel geopend met 3 verschillende podia. Een reis langs de wereld van euforisch, raw, freestyle en hardcore stond gereed om de bezoekers te trakteren op een prettig gestoorde vlucht. Met daarbij ‘piloten’ als o.a. Soundrush, Mark With a K, Frequencerz moest dit dan ook wel goed gaan komen.

Met vele kaarten die last-minute nog verkocht werden, was het lastig in te schatten hoe druk het nou zou worden. Eenmaal bij aankomst treffen wij al een grote groep hardstyle liefhebbers aan, verdeeld over de 3 stages. Het terrein is ruim genoeg opgezet voor het formaat van het festival. In driehoekvorm zijn de podia verdeeld met in het midden een ruime keus aan eetmogelijkheden. Bij de podia waren de barren te vinden voor drinken. Aan het weer kon het ook niet liggen: met 24 graden, een zonnetje en wat frisse wind beloofde het een prettige doch gestoorde vlucht te gaan worden.Wij maken een euforische start bij the Flightbase met de gebroeders Soundrush. Waar het festival toch meer zijn bekendheid heeft rondom de hardere en rauwere stijlen binnen de scene, bewijst Soundrush ook goed te passen op het festival. Hun eigen klassiekers gemixt met rauwe klanken resulteren in een sterke start van de dag.

Daarna stond Ran-D klaar om het publiek te voorzien van raw hardstyle tijdens deze Airborne vlucht. Ran-D levert rauwheid, energie en onwijs veel enthousiasme. Dat voel je ook terugkomen in het publiek. De grootste hits van de producer komen voorbij. Gepaard met een heerlijk zonnetje en een vrolijk publiek werd dit ook een sterke set. Het publiek (en wij zelf ook) gingen dan ook helemaal mee in de muziek.

We buigen af naar the Gate om wat Freestyle mee te krijgen. Te beginnen met een half uurtje Pat-B live! Een gek gestoord half uurtje, waarin de meest gekke freestyle voorbij komt. De sfeer bij de Freestyle stage oogt voor ons ook net iets beter en energieker dan bij de Mainstage.Na Pat-B zijn Mark with a K en MC Chucky aan de beurt. Dit Belgische duo is uitgegroeid tot een legendarische act. Het succes zet zich voort, want dit jaar zullen zij het hoofdpodium van Tomorrowland betreden om Freestyle aan het grotere publiek te laten horen. Het feit dat dit duo daar mag staan, is dan ook meer dan terecht. Er wordt een onwijs sterke act neergezet. Het welbekende van links naar rechts momentje wordt in een Brabant jasje gestoken door de hit van Snollebollekes ten gehore te brengen. Een slimme zet, want het publiek leeft helemaal op. Een sterke set met een mix van freestyle en hele rauwe hardstyle. Dat Airborne een prettig gestoorde vlucht zou gaan worden, weten Mark With a K en MC Chucky te bevestigen.

Terug naar The Flightbase om de laatste acts van de dag te aanschouwen. Iedere hardstyle liefhebber heeft wel eens van het duo Frequencerz gehoord. Dit jaar is het duo verantwoordelijk voor de anthem van Wish Outdoor. Een melodieuze plaat, gepaard met een rauwe twist. Deze plaat komt natuurlijk ook voorbij tijdens de set en het publiek gaat er goed in mee. Verder weet het duo een set neer te zetten vol emotie, energie en de beste raw hardstyle. De sfeer bij de Mainstage voelde tijdens de set van dit duo onwijs goed. Iedereen ging mee op het enthousiasme van Frequencerz zelf en de muziek.

In The Hangar werd ondertussen met name de extreem harde kant van de hardstyle- en hardcorescene vertegenwoordigd. Niet helemaal ons ding, maar het viel ons wel op dat deze stage het meest bezocht werd door alle bezoekers. Het was het kleinste podium met waarschijnlijk het grootste succes van de dag!Wij sluiten onze Airborne vlucht af met Rejecta. Deze producer kwam dit jaar met zijn debuutalbum en timmert hard aan de weg voor een succesvolle carriere. Dat dit goed gaat, bewijst de producer door zijn set op Airborne Festival. Een nieuw talent is geboren binnen de raw hardstyle scene. Hij laat gedurende zijn set zien waarom hij hier een plek verdient. Een sterke, rauwe en harde set maakt het voor ons de perfecte afsluiting van de dag.

Na Rejecta besluiten wij om richting huis aan te gaan. Wij hebben ons vermaakt op Airborne Festival. Echter vonden wij wel dat het concept op sommige momenten niet volledig tot zijn recht kwam. Wellicht kwam dit door de nieuwe locatie. Qua line-up staat het festival als een huis en weet de grootste acts uit de scene binnen te halen. Wij denken dat er qua concept nog meer uit te halen valt, maar een prettig gestoorde vlucht was absoluut. Lekker weer en goed muziek. Kortom: de ideale festivaldag was het zeker.

Was jij ook op Airborne Festival? Tijdens welke act ging jij het hardst los?
Reporter: Danouschka De Haas

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.088 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.088 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen