Party reportsVoor het eerst sinds tijden heb ik weer de nodige zenuwkriebels ervaren. Sinds lange tijd weer eens een goed echt Hardcore feestje pakken Ja, ik heb er zin in, en hoe… Om 20.00 uur even een bakkie doen en daarna gaan we al gauw met de auto richting de Brabanthallen in Den Bosch. Nog voor 22.00 uur staan we bij de ingang te wachten en omdat ik even alleen stond, sloot ik aan bij een gezellig groepje om de gigantische rij bij de VIP ingang door te komen. Ik geloof dat de normale ingang nog sneller ging deze keer.

Eenmaal bij binnenkomst snel munten gehaald en meteen een groot rondje door de zalen gemaakt. Masters of Hardcore heeft voor iedereen die van het echt hardere werk houdt wat te bieden. Van RAW tot Terror en alles wat ertussen zit: je vindt het bij MoH.
En het mooie is: Iedereen is welkom en hier mag je echt helemaal jezelf zijn. Voordat je het weet staat je netste buurjongen - die zijn gladgekamde haren voor dit weekend even afgeschoren heeft en zijn nette schoenen ingeruild heeft voor echte Nike Air Max - naast je! Al is het ‘echte Gabber’ plaatje met de jaren ook wel iets veranderd. Je hoeft allang geen Aussie meer aan. Eigenlijk doet het er helemaal niet toe hoe je erbij loopt, als het Gabber gevoel maar aanwezig is. Ik heb ontzettend moeten lachen hoe meisjes bij Paul Elstak achter mij aan elkaar vragen hoe je nu het beste kan ‘hakkuh’. Mijn antwoord is simpel: De perfecte danspas bestaat niet. Als je het maar naar je zin hebt en totaal uit je dak durft te gaan, dan maakt het niet uit wat je doet.Ik hou van alle stijlen op Masters of Hardcore en ik ben niet de enige: zelfs de RAW – over het algemeen een stuk softer dan de rest - wordt goed bezocht. Ik moet eerlijk bekennen dat ik daar niet veel langer dan 10 minuten gestaan heb, maar de jongens van TWSTD heb ik wel netjes zien openen! Vanaf daar heb ik een heerlijk rondje door alle zalen gedaan. Van Tears of Fury naar Paul Elstak, van Darkraver naar Korsakoff & Tha Playah… wat een fantastisch sfeertje, hiervoor ga je naar Masters of Hardcore!

De aller allerlaatste set van Outblast heb ik helaas niet volledig bijgewoond. Ik hoop dan ook echt dat dit setje snel online komt of dat Outblast hem zelf publiceert als afscheid. Ik kreeg namelijk echt kippenvel tijdens deze set! Na heel wat rondjes langs de verschillende area’s te hebben gemaakt, hebben we de laatste uurtjes bij de Mainstage gestaan.

Het geluid was super goed, de sfeer krijgt een 9+. Dansruimte: een dikke 10. De eettentjes waren weer lekker, vooral de hamburger was erg goed! Een vriendelijk verzoekje voor volgend jaar om loempia’s te gaan verkopen. Vraag mij niet waarom maar ik heb de hele nacht gehoord dat de loempiakraam gemist werd ;-)

De Mainstage was wel dé area vannacht. Ik heb nog nooit zo lang op dezelfde plek staan dansen. Elke set was vernieuwend en elke set klonk verrassend goed! Voor de volgende editie zou ik het wel een keer tof vinden als de stijlen elkaar wat meer gaan ontmoeten, zoals Angerfist & Miss K8 nu wel al lieten zien.

Art Of Dance had ons wel mooi verrast met Destructive Tendencies en hun anthem. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik er niet helemaal verliefd op ben, het was zeker een ‘out of the box’ anthem!

De Masters of Hardcore – The Skull Dynasty CD is mee naar huis inclusief een extra album van Furyan! Mijn spierpijn is nog steeds te voelen, mijn stem ligt nog ergens in de hallen, de Air heb ik bijna uit mijn Nikes gedanst en nu maar bidden dat Ophidian volgend jaar weer op dit Die Hard Hardcore feest mag komen te staan… Ik kan niet wachten op het festival seizoen en ik denk dat MOH voor volgend jaar weer het op lijstje gaat staan!

Wat vonden jullie van deze editie & wat word jullie volgende Hardcore feest?

Beeld: Masters of Hardcore


Reporter: Barbara InpijnFoutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.116 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.116 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen