Party reportsBelgië heeft zichzelf de afgelopen jaren met vaste voet aan de grond weten te vestigen in de wereld van de hardere stijlen. Reverze is één van de parels die door Bass Events in 2006 op de kaart werd gezet. Het grootste indoor hardstyle event van onze zuiderburen overtreft zichzelf elk jaar opnieuw door een weergaloos spektakel. Op 24 februari 2018 vond dan ook de dertiende editie plaats van dit grootse evenement in het Sportpaleis en de Lotto Arena. Een uitverkocht huis met 20.000 Hardstyle fans die van alle uithoeken van Europa naar België afreisden kon niks anders beloven dan een waanzinnige avond.

De revolutie van Reverze begon in 2006. Zoals elk jaar wordt er een anthem gemaakt voor de spectaculaire liveshow. Ditmaal was de eer aan het Noorse duo Da Tweekaz. Het succesvolle duo maakte vorig jaar hun debuut op het Nederlandse Qlimax en beleeft momenteel het ene na het andere succes. Ze brachten euforisch en raw samen in het anthem Essence of Eternity, tevens het thema van deze editie. Het podium in het Sportpaleis is groots. De ‘God’, die ook op de affiches wordt weergegeven, vormt de bron van de tempel der hardere stijlen. Elk aspect wat tijdens de reis richting Reverze naar voren kwam, voel en zie je in de zaal terugkomen. Op zowel muzikaal en visueel vlak beloofde het een waar spektakel te gaan worden.De gebroeders Sound Rush zijn het startpunt van onze muzikale reis door de wereld van de hardere stijlen. Sound Rush staat bekend om hun eigen twist binnen de euforische sound en maken hun debuut vanavond op het hoofdpodium van Reverze. Vol energie en passie weet het duo de zaal mee te nemen op een muzikale reis door de wereld van Hardstyle.

Uiteraard kan Belgisch trots niet ontbreken op een avond als deze. Mark With a K weet de zaal compleet af te breken met zijn typische Freestyle. Langzaamaan wordt het tempo opgehoogd. De kracht van Reverze komt al snel naar boven en de sfeer in de zaal blijft waanzinnig goed. Mark With a K nodigde Hard Driver uit on-stage, om hun collab Send Me An Angel te draaien. Een rauwe plaat, die de sfeer in de zaal naar een hoger level tilt. Er wordt geramd, gestampt, gedanst door iedereen met een grote glimlach op hun gezicht. Na Mark With a K neemt Coone het stokje over. De producer staat dit jaar als allereerste Hardstyle DJ op het grote hoofdpodium van Tomorrowland. Dat moet gevierd worden tijdens Reverze en dat gebeurde dan ook. Zowel Coone als Mark With a K representeren de Belgische Hardstyle beiden op een sterke manier.Zoals eerder genoemd, was het dit jaar aan Da Tweekaz de eer om het anthem van Reverze te produceren. Deze wordt elk jaar gepresenteerd als anthem show. Licht, lasers en muzikale klanken vlogen je om de oren tijdens Essence of Eternity. Een muzikale beleving die men niet snel zal vergeten. Daarna laten Da Tweekaz zien dat zij thuishoren op een podium als Reverze. Hun identiteit komt naar voren in hun muziek, wat resulteert in een goede set met een gek, maar uniek Da Tweekaz randje.

D-Block & S-te-Fan zijn geen onbekenden van Reverze en waren dit jaar ook weer van de partij. De zaal werd getrakteerd op klassiekers en euforische klanken tot de rauwste beats. De positieve en energieke sfeer blijft overheersen in het Sportpaleis.Een terugkerend en memorabel uur is toch wel de Reverze Flashback. Dit jaar de eer aan Ruthless en Pat B om alle klassiekers in een set van 45 minuten te laten horen. Vanwege THE XPRMNT hebben wij niet de gehele set ervaren, maar direct bij entree in de zaal voelde je de beats en sfeer op je af komen. De Reverze Flashback creëert een magisch gevoel, waardoor het elk jaar opnieuw leidt naar het mooiste moment van de muzikale reis door de wereld van de hardere stijlen.Een bijzondere toevoeging aan deze editie van Reverze waren enkele live acts op de affiche. De Lotto Arena werd op zijn kop gezet door Frequencerz, die hun nieuwe live act Stealth Mode presenteerden. De Lotto Arena was volgeladen met nieuwsgierige hardstyle liefhebbers die dit moment niet wilden missen. De muzikale taal van Stealth Mode is net als Frequencerz, maar dan nog een slag rauwer. Dat beviel extreem goed in de zaal. Sub Zero Project lanceerde het debuut van hun nieuwe live act THE XPRMNT op Reverze. Het succesvolle duo lanceert hiermee een act die de taal van Sub Zero Project nog beter ten gehore brengt. Een snufje euforisch en een tikkeltje raw is waar THE XPRMNT voor staat. Sub Zero Project leverde een heel sterk begin van hun nieuwe live act. Wij zijn benieuwd wat de toekomst voor zowel THE XPRMNT als Stealth Mode gaat brengen. Het debuut van beiden op Reverze was in ieder geval onwijs goed.

In het Sportpaleis stonden Public Enemies (Digital Punk & Hard Driver) klaar om hun sound live ten gehore te brengen. Public Enemies is rauwer dan raw en beviel ook erg goed. Het live aspect en alle bijbehorende effects zorgden ervoor dat deze sets eruit sprongen. Een leuke en bijzondere toevoeging die zeker terug mag keren.

Brennan Heart keerde na een jaar afwezigheid weer terug naar Reverze. De toon werd aan het begin van zijn set meteen gezet met een keiharde remix van Lose My Mind. Vervolgens werd er flink op los geknald gedurende zijn hele set. Ondanks het tijdstip deed de zaal nog steeds keihard mee. Brennan Heart stelt nooit teleur, ook niet op Reverze.Producer Ran-D nam de zaal mee op reis door de wereld van Raw Hardstyle. De donkere melodieën worden door Ran-D aan het licht gebracht. Opnieuw een sterke set, waarbij de visuals het plaatje compleet maakten.

Klokslag 6 uur zit onze muzikale reis door de hardere stijlen er op en keren wij terug richting Nederland. Bass Events steeg dit jaar ver boven onze verwachtingen uit met deze dertiende editie van Reverze. Het leverde een ultieme beleving op die bij iedere bezoeker een grote glimlach op het gezicht toverde. Reverze is een sprookje voor de liefhebbers van de hardere stijlen. Op muzikaal, maar ook visueel niveau laat Bass Events zien dat Reverze zichzelf terecht het grootste indoor Hardstyle event mag noemen. Wij keren volgend jaar dan ook zeker terug om het gevoel van Reverze nogmaals te ervaren.

Welke set van Reverze was jouw favoriet?

Beeld:
 Reverze


Reporter: Danouschka De Haas

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.088 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.088 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen