Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone


Party Report: GirlsLoveDJs Invites, AIR - Amsterdam, 13-04-2013

GirlsLoveDJs Invites, AIR - Amsterdam, 13-04-2013Met de trein vanuit Haarlem op weg naar het bruisende Amsterdam. Er staat vaak een flinke rij bij club AIR. Dat is ook niet zomaar. De club heeft zelfs awards gewonnen voor ‘best sound system’, ‘hottest club’ en ‘best use of technology of the year’. Het is een club met prachtig design, perfect geluid en ook de sfeer die de club uitstraalt doet je op je gemak voelen. Goede ingrediënten voor een gezellige avond ofwel nacht uit. Als je er nog nooit bent geweest, ik raad het je zeker aan!
 
Eenmaal binnen gaat het allemaal efficiënt. Er zijn kluisjes bij de garderobe. Je koopt een AIR-pasje, waar je een bedrag op kan laten zetten om vervolgens je drinken en de garderobe etcetera mee te betalen. We lopen de main area binnen en er hangt een lekkere sfeer. Het is dan ook behoorlijk druk, gezellig! Deze avond draaiden er meerdere dj’s. De muziek klonk in ieder geval lekker, dus men kwam snel in de dance flow.
 
Het hele concept van GirlsLoveDJ’s (een internationale dj-act bestaande uit Ron Zwart en Ron Simpson) is binnen- en buitenlands talent uitnodigen om er samen een te gekke party van te maken, keer op keer. Dat is hen dit keer ook zeker weer gelukt!!! Met onder andere de 24-jarige Rico (Zuijderwijk) South, die altijd wel de nieuwste muziek weet op te sporen en te mixen. Klein begonnen, maar al snel bekender geworden en nu internationaal aan het werk als dj. Dan Jasper Breebaart ofwel Jaziah, geboren en getogen in Amsterdam. Hij heeft met vele bekende dj’s samen op events gedraaid, waaronder Joost van Bellen, Dennis Ferrer en David Guetta. Niet te vergeten Tiësto, Fedde Le Grand en anderen. Ook heeft hij hits geproduceerd als “Throw your hands up” en met bekende merken als Armani, Nokia en Red Bull samengewerkt.  
 
Ondanks dat ieder zijn eigen stijl wel heeft, klonk het allemaal super en werd je meegenomen op een musical journey. Zolang je je lekker laat gaan, ga je er helemaal in op. Naast bovengenoemde waren ook Aiscream, Hitmeister Pim, Mr. V.I. en Weslo van de partij. Weslo (Wesley Veerman) is nog een jonge dj van 22, die allerlei muziekgenres op fijne manier bij elkaar weet te brengen. Hij heeft al in meerdere bekende gelegenheden gedraaid, waaronder al vaker in AIR en in het Patronaat in Haarlem. Dit jaar zal hij ook op meerdere festivals te vinden zijn. Ik zou hem en zijn goede sound zeker gaan opzoeken van de zomer!  
 
Voordat iedereen langzaam naar buiten druppelt, hebben we onze jassen bij de garderobe opgepikt. Het was een geslaagde avond, vol lekkere muziek, een gevarieerd publiek aan party people en dat bij een toplocatie! Wat wil je nog meer?!  

By Sylvia Verwer


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ