Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone


Party Report: Hypnotize at the Beach, Beachclub Vroeger - Bloemendaal aan Zee, 27-04-2013

Hypnotize at the Beach, Beachclub Vroeger - Bloemendaal aan Zee, 27-04-2013De winter is weer voorbij, de lente hangt in de lucht, op naar het Bloemendaalse strand voor een goed feestje! Hypnotize at the Beach bij Beachclub Vroeger opende mijn seizoen. Helaas was het nog ongelofelijk koud aan het strand. Gelukkig was het buiten overdekt met een doorzichtige tent, waardoor niet de wind, maar wel het zonnetje goed binnenkwam. De aankleding van de zaal was geheel in het Queensday thema. De rood-wit-blauwe vlaggen, oranje tulpen en plastic koeien op het podium gaven een oer-Hollands oranje gevoel. De bezoekers deden ook leuk mee en bijna iedereen was in het wit en oranje.

Angelique mocht openen en maakte er direct een feestje van met een knallende set. Ik had de gelegenheid om Angelique een paar vragen te stellen;
 
Angelique is een upcoming Trance DJ. Met de ‘My way to Bliss’ CD’s verovert ze vele Trance-harten. Wat kunnen wij van haar verwachten de komende jaren?  
My way to Bliss 9 is onderweg, hij zal binnen 2 tot 3 weken online verschijnen. Volgend jaar mag ik in Maleisië draaien en dit jaar draai ik o.a. op Touch at the Sea op 18 mei en op 27 juli op het BEAT IT! dance event voor KWF kankerbestrijding ”.  
 
Ik heb haar gevraagd wat haar ultieme muzikale droom is;
Mijn droom in uitvoering is om een eigen vocal track te maken. Daar wordt al hard aan gewerkt. Daarnaast zou ik graag vaker in het buitenland draaien .”
 
Op de vraag of ze van haar stijl af zou wijken om een groter publiek te bereiken gaf ze stellig antwoord en dat siert haar;
Ik ben Trance DJ geworden vanuit mijn passie en hart, ik zou daar nooit van afwijken om meer succes te hebben.
 
Uiteindelijk vroeg ik haar om te kiezen tussen Vinyl of CD’s;
Al had ik het wel graag gewild, als DJ heb ik het draaien met Vinyl platen niet meegemaakt. Daardoor ligt de keuze voor CD’s voor de hand .”
 
Daarna kropen Wezz Devall, Marc Simz en 4 Strings achter de decks op de main White stage. Waarbij Marc Simz echt opviel door zijn strakke opzwepende set. Ondertussen waren binnen op de Orange stage Gerard Koster, Alberto Valenti en Marc Norman geweldig hun best aan het doen om iets moois neer te zetten. Helaas bleef  het publiek, door de kou, allemaal bij de main. In de tent met het zonnetje erop was de temperatuur een stuk aangenamer.  
 
Om half negen was het tijd voor house legende Johan Gielen. Hij had een geweldig opgebouwde set waarin hij meerdere classics liet horen. Dat viel in zeer goede aarde bij het publiek en het ging dan ook he-le-maal los. Ook Johan nam heel vriendelijk de tijd om een paar vragen te beantwoorden;

Johan Gielen heeft in zijn lange carrière als DJ/producer op alle grote festivals en stages gestaan over de hele wereld. Sinds 1992 is hij de man achter Trance project AIRSCAPE en host van radioshow Global Sessions. Hij heeft al talloze top 10 listings op zijn naam staan, waaronder AIRSCAPE’s ‘Endless Forever’ die momenteel Mixmag tune van de maand is. Omdat hij begonnen is als Trance DJ, maar de expansie en de veranderingen van de housescene allemaal heeft meegemaakt, vroeg ik hem zijn huidige stijl te omschrijven;
 
Ik zou mijn stijl nu omschrijven als Progressive house en Big Room, een energieke muziekstijl.
 
Wat kun je je nog wensen met een carrière als de jouwe? Staat er nog dingen op je wish-list?
Over het algemeen heb ik niet veel meer te wensen in mijn werk en muziek, ik zou graag gezond blijven, maar verder ben ik een tevreden en gelukkig mens.
 
Met AIRSCAPE heb je op 6 mei een nieuwe release Welcome Home wat kunnen wij daarvan verwachten?
We hopen wederom op een groot succes. De teaser heeft nu 8,5 duizend views. Bruce Cullen heeft met een remix van het nummer het NBC News gehaald in de UK. We hopen dat iedereen ervan gaat genieten.
 
Ik vroeg Johan waar hij het liefste achter de decks staat, voor een massaal publiek of op een kleiner feest, zoals op Hypnotize at the Beach;
De setting van de kleinere feesten spreken mij erg aan. Je hebt veel meer contact met het publiek waardoor je ze beter aanvoelt. Ik draai sowieso graag, maar als ik moet kiezen ga ik voor de intiemere setting zoals vandaag.
 
Ook Johan vroeg ik te kiezen; Vinyl of CD’s?
CD’s, maar alleen omdat het niet anders meer kan tegenwoordig.
 
Met als afsluiter Artento Divini was het feest bij de White stage om elf uur compleet. Dat werd binnen nog even goed voortgezet door RAM, die de bezoekers dansend warm hield tot aan het einde. Door de lange dag hebben wij de afterparty niet meer gered.
 
Hoewel ik geen Trance liefhebber ben, ging ik met een lekker gevoel naar huis. Dat kwam door de prettige partysfeer en door Omnia Events, die de organisatie prima voor elkaar had.  

Reporter: MIranda Prins
 


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ