Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone


Party Report: Obsession Outdoor Festival 2013, Evenemententerrein Bovenkarspel - Bovenkarspel, 01-06-2013

Obsession Outdoor Festival 2013, Evenemententerrein Bovenkarspel - Bovenkarspel, 01-06-2013Het eerste echte feest van mijn festivalseizoen is (bijna) ieder jaar Obsession in Bovenkarspel. Fijn in de buurt, veel bekenden en mijn favoriete muziek, hardstyle, wordt altijd goed vertegenwoordigd.
 
Bij aankomst een beetje vreemde manier van controle. Zelf je spullen uit je tas moeten halen en er liepen twee honden. Ik ga naar veel festivals, maar dit is toch echt het enige festival waar honden staan. Voor mij dus een soort van raadsel waarom?  
 
Maargoed, eenmaal binnen… Kluisje geregeld, muntjes gehaald en even een rondje gedaan. Wat direct opviel was de nieuwe indeling van het festival. Je liep eigenlijk direct de mainstage op bij binnenkomst en er was een extra tent neergezet voor de technoliefhebbers.  
 
Het meeste volk stond eigenlijk direct al bij de hardstage en daar ben ik ook gaan staan met mijn party vriendjes en vriendinnetjes. Ik vond de nieuwe locatie voor de hardstyle goed. Geen warme tent en genoeg ruimte om los te gaan. Gelukkig waren de weergoden goed gestemd en kwam het zonnetje zelfs nog even om de hoek kijken rond een uurtje of zes.
 
Op dat moment was ik met een paar vriendinnen aan het eten bij de food corner en daar was wat mij betreft genoeg keuze. Heerlijk hoor zo’n Turkse pizza met extra veel knoflook! Na het eten een lange tijd in de rij gestaan bij de wc’s. Zeker een verbeterpuntje Obsession.  

Om half zeven hadden we afgesproken bij de mainstage om naar Don Diablo te kijken en luisteren. Ik vond het vies tegenvallen. Er stond voor mijn gevoel geen ‘kip’ bij de mainstage en Don Diablo draaide niet bijzonder. De vrouwelijke MC was tijdens en na elk nummer veel aan het woord wat wij als erg storend ervaarden. Ook het volledig draaien van nummers die je ook op de radio hoort, leek mij niet erg op zijn plaats.
 
Vervolgens even bij het Rariteiten Kabinet en de Houseclassics gekeken, maar daar was het erg rustig. Zelfs bijna leeg.  
Bij de Houseclassics was het ook niet zo druk, maar omdat het een kleinere tent was, leek het aardig vol. Naar mijn idee een stage voor de meer ‘oudere’ bezoeker, en ik ga ervan uit dat de liefhebbers er zeker een mooie dag hebben gehad. Ik en mijn vriendinnen zijn er echter niet lang gebleven.  
 
Dus… weer terug naar de Hardstage. En dat kon ook alleen maar beter worden, want hoe later het werd, hoe harder er werd gedraaid.  Radical Redemption was wel het hoogtepunt van de avond. Hij draaide heerlijk en iedereen ging los, super genieten dus!  Na Radical Redemption sloot Mad Dog af bij de Hardstage. Voor een uurtje vind ik hardcore wel leuk dus ik heb me tot het einde goed vermaakt.  
 
Na Mad Dog richting de kluisjes en we waren eigenlijk vrij snel het terrein af. Even een file tijdens het wegrijden vanaf het terrein, maar dat is bijna niet te voorkomen.  Al met al een gezellige dag gehad met vrienden en vriendinnen en onwijs genoten van de hardstyle. Op naar het volgende festival! Can’t wait!

Reporter: Rilana Groot 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ