Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Party Report: Harmony of Hardcore, Festivalterrein De Roost - Erp, 03-06-2017

Harmony of Hardcore, Festivalterrein De Roost - Erp, 03-06-2017

Bij het zien van Harmony of Hardcore hoef ik geen extra info over de line-up. Nee, ik weet gewoon dat dit een feest is waar ik hoe dan ook heen wil. Dit is voor mij het beste Hardcore festival, het feest wat nog nooit tegen is gevallen, het feest waar ik altijd belachelijk veel spierpijn oploop. Ik ga even heel eerlijk zijn, ik heb stiekem toch even op de line-up bekeken en toen zag ik dat mijn favoriete DJ op een perfecte tijd draait: op de Mainstage om 22.15 uur! Gelukkig was er een mooie klimmuur om ‘KimKong’ daar weg te houden en verloopt alles fantastisch.

Dit is alweer mijn vijfde keer Harmony of Hardcore. Bij aankomst verliep alles vlekkeloos - voor mij in ieder geval, niet voor de beveiliging want ik heb deze aardige mevrouw even versiert met de glitters die in mijn haar zaten. Ik werd zo goed gefouilleerd dat ze nu waarschijnlijk nog steeds onder de glitters zit. Ik vond het totaal geen probleem. Er stond veel meer beveiliging dan anders en ik ga nog steeds met een goed gevoel naar deze mooie feestjes toe. Even ouderwets een kluisje halen en door naar de munten. Alles gaat behoorlijk snel en ik ben ook aan de late kant waardoor wij de enorme stortbui zijn misgelopen, een geluk bij een ongeluk.

Harmony of Hardcore, Festivalterrein De Roost - Erp, 03-06-2017

Het is inmiddels gelukkig een stuk beter weer en al snel ren ik naar de Ravezone. N-Vitral is een van de beste DJ's van dit moment. Ik kan enorm genieten van zijn sets en draaistijl. We worden eigenlijk al meteen de tent uitgeblazen op het moment dat hij begint en het wordt ontzettend druk in de tent. Alleen maar fantastisch maar na een paar pieptonen hield het even op, kort erna hoorden wij dat er problemen waren met het lezen van de geluidskaart. Wij zijn allemaal menselijk en computers werken niet altijd mee maar ondanks dat heb ik mij prima vermaakt en wil ik al mijn respect uiten naar hem, volgende keer nóg beter! Inmiddels zit het sfeertje er prima in en is het overal echt druk geworden.

We maken een rondje langs de mainstage en klimmen snel de heuvel op. Oldschool Gangsters is een stage waar je als bezoeker zeker even langs moet gaan. Je moet weten waar Hardcore vandaan komt, immers: "wie de early niet eert is de hardcore niet weerd.." ;-)

Ik vind alles fantastisch, van de Oldschool tot Extreme Darkness. Gelukkiger kan ik niet worden! Je beentjes onder je lijf vandaan huppelen terwijl je keihard staat te genieten van Early Hardcore: heerlijk!

Vanaf hier hebben wij een lekker rondje gedaan: Oldschool – Millenium – Ravezone – Mainstage – Footworkxx – Extreme Darkness en ‘ik heb zelfs stiekem met je gedanst, ik hoop dat je het leuk vond..’
De Grolsch stage was ook erg gezellig en er was echte sushi voor de liefhebbers! Ook was er een klimmuur opgezet voor de waaghalzen en kon je een rondje in de Octopus maken of een gokje wagen bij de Kamelenrace.
Ik waag mij dit keer niet aan de sushi, de friet is ook heerlijk. Al het eten ziet er goed uit en is te halen voor festivalprijzen die we inmiddels wel gewend zijn. Het broodje gyros ging er goed in, de fruitbar deed het goed en de tosti die ik later op de avond stiekem nog gegeten heb ging er ook zonder moeite in. Het enige wat ik mis aan de bar om te drinken is appelsap.

Harmony of Hardcore, Festivalterrein De Roost - Erp, 03-06-2017

De avonduurtjes hebben we op de mainstage doorgebracht en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Korsakoff draaide een heerlijk setje en ging behoorlijk hard, D-Fence op de mainstage met alle bekende remixjes: ik vind het wel geinig maar het is niet mijn ding. Daarna was het al gauw 22.15 uur. Tijd voor D-Passion vs Ophidian. Hier kijk ik de hele dag al naar uit! Vandaag ga ik voor het eerst het woord 'fan' gebruiken. Ik denk dat ik na een 'vreselijk' lange tijd nu toch echt fan ben. Het begint al fantastisch met de remix van Forgotten Moments en vanaf hier gaat dit uurtje veel te snel. Ik hou van melodieus, donker met een industrieel randje. Hier kan ik mijn gevoel nog echt in vinden.

Na hen is het tijd voor Black Flowers Live. Ik vind deze afwisseling echt heerlijk. Het past prima na de set van D-Passion vs Ophidian en ik hoor weer meer nieuwe frisse tracks waar ik erg blij van word. De dames draaien HARD en weten ons goed op de been te houden. Inmiddels is het bijna tijd voor de eindshow met Neophyte vs Tieum , twee top DJ's! Ik vind het super dat er nu eindelijk eens anders word afgesloten dan met de standaard uptempo. Uptempo is best prima, maar ik hou van afwisseling. Omdat de beentjes inmiddels toch wel aardig moe zijn geworden, hebben we achter bij het reuzenrad ons eigen sitdown concert gemaakt en genieten we van de afsluiting.

Harmony of Hardcore, Festivalterrein De Roost - Erp, 03-06-2017

De hele dag kom ik benen, oren en ogen te kort. Ik heb heel andere artiesten gezien dan normaal en alles was super gezellig. De regendruppeltjes daar heb ik omheen weten te dansen, mijn shirt was niet nat van de regen geworden. Volgend jaar sta je weer op mijn 'To visit' lijstje zoals altijd.. Staat mijn appelsapje dan wel klaar?

BEST Set: D-Passion & Ophidian
BEST Sfeertje: Oldschool Gangsters
BEST Food: De nieuwe tosti
BEST Vermaak: Dat mini foute tentje bij de Octopus waar ik toch alle liedjes stiekem mee danste en zong..

Harmony of Hardcore je bent een beste PAR-T!

Reporter: Barbara Inpijn

Fotobijdrage: Daniel Sylla
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ