Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Party Report: Summerpark Festival, Almere Strand - Almere, 02-07-2017

Summerpark Festival, Almere Strand - Almere, 02-07-2017

Woehoe! Eindelijk een festival waarvoor ik geen wereldreis hoef te maken. Vrijwel in mijn achtertuin ligt het prachtige Almere Strand waar dit jaar de tweede editie van het Summerpark Festival werd gehouden. Het ultieme zomergevoel krijg je natuurlijk bij een festival op het strand met de zon in overvloed en natuurlijk een dikke line-up. Zowel Techno, Urban en House liefhebbers komen bij dit festival aan hun trekken. Wil je weten of dit festival een positieve aanvulling is in de meest gehate stad van Nederland, lees dan snel verder!

Summerpark Festival, Almere Strand - Almere, 02-07-2017

De meeste festivals hebben toch wel een aardig prijskaartje. Bij het Summerpark Festival kost een normale ticket ongeveer 23 euro. Met zo een lage ticketprijs zul je wel denken dat er alleen onbekende of upcoming artiesten komen optreden. In tegen deel! Onder andere Jonna Fraser, The Partysquad, Sevn Alias, Childsplay, Benny Rodriquez en Biggie waren aanwezig. De grootste namen op één festival zonder een rib uit je lijf kwijt te zijn, wat wil je nog meer?  

Summerpark Festival, Almere Strand - Almere, 02-07-2017

Na een wandelingetje van een kwartier vanaf mijn huis kwamen wij aan op het festival terrein. Alles liep heerlijk voorspoedig: geen lange rijen en ook bij de muntjes kon je zo doorlopen. Het festival was niet uitverkocht, maar het was gezellig druk zonder dat iedereen op elkaar staat! De aankleding zag er goed uit. Ook leuk dat zij een zweefmolen hadden! Nadat wij een Wodka Sprite achterover hebben geslagen was inmiddels de Park stage vol gelopen voor Jonna Fraser. Deze man staat al een tijdje aan de top van de Nederlandse Urbanscene en zijn nummers zijn zullen nooit ontbreken tijdens een clubavond. Jonna wist de hele crowd mee te krijgen en iedereen zong luidkeels mee "Jij bent het bewijs van een beter leven!". Na Jonna wist mijn favoriete DJ de tent weg te blazen. Zijn mix van Dancehall, Hiphop, Latin en R&B is wat je op zo een dag wil horen!

Summerpark Festival, Almere Strand - Almere, 02-07-2017

Nog nagenietend van Biggi liepen we door naar de Rewind stage. Wanneer je met oldskool Hiphop en R&B komt trek je sowieso mijn aandacht. Met de felle zon op m'n bol en een drankje erbij, was dit het ultieme vakantiegevoel. Ook Dancehall werd hier volop gedraaid en de dansvloer was dan ook bomvol. De Dj's die bij de Rewind stage draaide, kende ik zelf niet. Maar namen als Tom Push, Dirrty Berry en Java ga ik zeker onthouden, want wat heb ik genoten daar!  

De twee andere stages waren de Boom Room en Flow. Deze stages zijn echt een aanvulling op het festival voor als je genoeg hebt gehad van Urban! Hier zijn wij even gebleven, maar inmiddels was het tijd voor Sevn Alias! De Almeerse rapper liet zien waarom hij zo groot is geworden in Nederland. Met zijn sterke lines en dikke beats wist hij iedereen mee te slepen. Hits als "Kifesh", "Now She See Me" en natuurlijk de clubbanger van 2017 "Gass" passeerde de revue. De avond hebben wij afgesloten bij de Rewind stage en gedanst tot de zon onder ging.  

Summerpark Festival, Almere Strand - Almere, 02-07-2017

Al met al was het een super geslaagde dag. Dit festival is echt een aanvulling voor Almere! Er was voor ieder wat wils, de overdekte stages waren groot opgezet en ook organisatorisch was alles goed geregeld. Misschien is dit tot nu toe wel het leukste festival van 2017 tot nu toe. Ik kan in ieder geval niet wachten tot de volgende editie!  

Reporter: Chelsey Audhoe
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ