Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Party Report: Milkshake Festival, Westerpark - Amsterdam, 29-07-2017

Milkshake Festival, Westerpark - Amsterdam, 29-07-2017

OH MY GOSH…. PIEMELS, TRAVESTIETEN, TRANSGENDERS, BLOTE BILLEN, maar vooral heel veel LOVE is wat Milkshake ieder jaar weer tot zo’n enorm succes maakt. Ieder jaar weer komen er gemiddeld zo’n 15.000 bezoekers naar dit festival voor een onvergetelijk weekend. Een mix van Gay’s, Biseksuelen en Hetero’s, die staan te genieten van de meest uiteenlopende muziek van House tot Techno, R&B en Hip Hop. Met de FREE LOVE & TOLERANCE POLICY; het hebben van een liberale gedachte, vrij van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest, zorgt dit ervoor dat alle bezoekers zichzelf durven te zijn. En dat is te zien ook!!

Het festival vindt plaats in het Westerpark, wat wij zelf altijd één van de mooiste en fijnste plekken vinden om te feesten. Het is de perfecte locatie, met het OV goed te bereiken en het is vaak makkelijk je auto te parkeren in één van de omliggende parkeergarages. Niet goedkoop, maar wel makkelijk! Een parkeerticket kost voor de gehele dag zo’n €28,-. Onderweg komen we al veel types tegen omgekleed in sexy, maar vooral kinky pakjes. De één nog gekker als de ander, maar dat is juist het hele punt. BE YOURSELF!

Milkshake Festival, Westerpark - Amsterdam, 29-07-2017

Eenmaal bij aankomst stonden er geen lange wachtrijen. Het was super geregeld en er was zelfs de mogelijkheid om voor de entree al munten te kopen. Bij binnenkomst zitten er 3 opgemaakte dames, of naja misschien waren het wel mannen…. In ieder geval waren ze iedereen complimenteus aan het toejuichen die op het terrein arriveerde. WAT EEN WELKOM!! Direct na binnenkomst zijn wij naar de stage Vieze Poezendek gelopen waar we konden genieten van hedendaagse R&B, hiphop en Dancehall. Ook staat er ieder jaar een podium voor Vogue Events en dit jaar werd het Ball gehost door Amber Ambiance van House of Vineyard!!

Milkshake Festival, Westerpark - Amsterdam, 29-07-2017

Het terrein liep al snel voller en voller en het werd hierdoor al vroeg gezellig druk (14.00 uur). Lopend van de ene stage naar de andere spreken de bezoekers elkaar complimenteus en fluitend aan. Wat een liefde, werkelijk waar ongekend! Een roze opblaas kerk als stage met de dikste beats, een Christmas Stage met een live optreden van Amrick Channa, het Transformatorhuis dat is omgetoverd tot een carnavals paleis met honderden ballonnen en slingers en MAN MAN wat werd hier goed gedraaid. Na afloop van een DIKKE house track werd het publiek totaal verrast met de carnavals kraker ‘Het feest kan beginnen’. Een zaal gevuld met nationale en internationale feestvierders zongen uit volle borst mee, voor zover dat lukte tenminste!

Een reuzenrad, rodeo rijden op een enorme piemel, Food trucks, een Photo Booth, kortom er is genoeg te zien en te beleven voor iedereen.

Milkshake Festival, Westerpark - Amsterdam, 29-07-2017

Helaas begon het al om 17.00 te regenen en dat heeft niet gestopt tot 23.00, wat een water!!!! Maar de poncho’s werden uit de kast getrokken en werden vanaf de bars door het vriendelijke personeel over de toonbank geslingerd naar wie er maar eentje wilde. En natuurlijk hadden ze poncho’s in allerlei verschillende kleurtjes om er een vrolijke boel van te maken. Er werd vrolijk doorgedanst in de stromende regen. Op het terrein waren diverse tenten en overkappingen geplaatst wat er voor zorgde dat al deze FABULOUS opgemaakte bezoekers droog konden dansen en zo hun SHINE niet verwaterde. Door de open setting was het terrein dit jaar nog overzichtelijker en waren er bijna nergens rijen.

Wij hebben nog nooit een festival bezocht met zulke prachtige kostuums en decors. Zoveel liefde en zoveel vrolijke en mooie mensen. Een festival waar een festival voor bedoeld is, de saamhorigheid, geen vooroordelen, tolerantie en zoveel leuke mensen op één plek. Dit is er zo één waar je geweest moet zijn. FOR BOYS WHO LOVE GIRLS WHO LOVE GIRLS WHO LOVE BOYS WHO LOVE BOYS…… Tot volgend jaar!

Door:  Marco Smit &  Gina Glaser 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ