Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Party Report: Hardcore4life, Maassilo - Rotterdam, 24-02-2018

Hardcore4life, Maassilo - Rotterdam, 24-02-2018

Hardcore fanaten genieten sinds de eerste editie in 2001 al van dit concept. Het was weer tijd voor Hardcore4life, een van de oudste hardcore concepten van Nederland. Het jaarlijks spektakel van b2s streek neer in de Maassilo in Rotterdam. De oude graansilo zou weer gaan trillen op haar betonnen grondvesten. Een locatie met een pure industriële uitstraling. Ook voor de Rotterdammerts onder ons is het natuurlijk weer genieten. Hardcore feesten zijn nog best zeldzaam in onze stad, dus koesteren we de parels die wij wèl hebben. Tijdens deze ijskoude avond begeven wij ons naar de Maassilo.

Als wij daar aankomen rond 23:00 uur staat er gelukkig maar een korte rij. Deze gaat ook vrij snel. Maar goed ook, want met temperaturen onder het vriespunt sta je niet graag lang in de rij! Ook het fouilleren, kluisjes en muntjes zijn zo gepiept. Het enige wat ons nu kan warm maken is: flink stampen!

Ladies hour
Wij komen binnen aan en draaien warm bij upcoming dj Estasia, die dit jaar een goede indruk heeft achtergelaten met haar eerste solo EP ‘Imagine The Pain’. Ik vind het dan ook heerlijk als deze plaat dan door de Maassilo dreunt. Van deze meid gaan wij nog veel horen!

Hardcore4life, Maassilo - Rotterdam, 24-02-2018

Dan is het de beurt aan de Spaanse Lady Dammage. Elke keer lukt het haar weer om een heerlijke set weg te zetten. Ook vandaag slaagt ze er opnieuw in om weer kneiterhard te draaien. Mooi moment uit de set was toen de plaat ‘Cold As Ice’ voorbij kwam. Het publiek wordt laaiend enthousiast als deze plaat wordt gedraaid. Ook ‘Bitch I Can’ komt voorbij, evenals ‘Coredoom’. Wij zijn na haar set voldoende klaargestoomd voor de rest van de nacht!

Elk rondje is anders
Na de set van Spitnoise besluiten we om gewoon eens even alle area’s af te gaan. Zo komen we uit bij legende Catscan. De sfeer in deze zaal is om te genieten. Na hier flink los te zijn gegaan, lassen we een pauze in die hoognodig was. Even weer op sterkte komen om langs Angerfist te gaan, die nooit een slechte set draait. Ook de Sjammienators staat op onze to-do list van deze avond. Als we dan de track ‘Boogiewoogie’ horen, zijn we uiterst tevreden. Wat een heerlijke plaat! Wat minder was de plaat ‘Mi Gente’, maar dat is meer een kwestie van mijn persoonlijke smaak. Nou maakte ‘Bassline Junkie’ dit weer allemaal goed!

BIEM!
Ook N-Vitral werd door ons bezocht. Met zijn liveact Bombsquad heeft hij mij nog nooit teleurgesteld, en ook vandaag was dit niet anders. De zaal was flink vol. Helemaal vooraan genieten wij met volle teugen weer van alle tracks die gestoken zijn in een Bombsquad jasje. Wat was dit toch weer een heerlijke set!

Hardcore4life, Maassilo - Rotterdam, 24-02-2018

Ook DRS staat bekend om de gruwelijk harde setjes. Het mooiste om te zien was toch echt hoe hij zelf harder los ging dan het publiek zelf tijdens de track van RL Grime, ‘Stay For It’. Na dit setje bezoeken we nog even de kleine zaal beneden die de industrial vertegenwoordigd. Ook hier is het genieten, voor we het weten is het 7:00 uur en is de avond alweer ten einde.

Hardcore4life heeft weer bewezen nog steeds een van de sterkste concepten binnen de hardcore scene te zijn. Voor iedere hardcore fanaat is er wat wils. De sfeer is fantastisch en de locatie is perfect voor het concept. Nooit teleurstellende optredens en vooral veel tevreden Rotterdammerts! Wij zijn ook volgend jaar zonder enige twijfel van de partij!

Beeld:
  Hardcore4life

Reporter: Sasha Dijkhoff
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Spelregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Voorwaarden Over ons
  Member
Adverteren   Privacy Statement
Het Team
 
Vacatures   Copyright Partners
       
FAQ