Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Party Report: Leo's XL & Friends, De Doelen - Rotterdam, 21-09-2018

Leo's XL & Friends, De Doelen - Rotterdam, 21-09-2018

In vrijwel heel Rotterdam kon je er bijna niet onderuit, de felrode posters van Leo’s XL & Friends. De bekende Rotterdamse organisatie heeft op vrijdag 21 september gekozen voor een nieuwe locatie in Rotterdam genaamd de Doelen, om ter ere van het 5-jarig conceptbestaan groots uit te pakken. Naast deze unieke locatie zorgde de organisatie ook voor een bomvol programma met DJ’s als Fedde le Grand, Housequake, Schermanology en nog vele anderen gecombineerd met een Luxury & Lifestyle Fair. Ik kan jullie vertellen, ik was extreem benieuwd!

Toen we werden afgezet met de taxi zagen we de rode loper en een aantal prachtige auto’s, waaronder een gifgroene Lamborghini en een Mercedes AMG bij de voordeur staan. Bij binnenkomst lieten we onze e-tickets zien, waarna we onze VIP-bandjes kregen en op de foto gingen. Nog voordat we de zaal in liepen werd ons kort uitgelegd waar we onze jassen konden ophangen, waar we konden komen met onze VIP bandjes we kregen vervolgens een fijne avond toegewenst. Tot zover top geregeld!

Leo's XL & Friends, De Doelen - Rotterdam, 21-09-2018

Wat ons gelijk opviel was dat de zaal chique aangekleed was en iedereen zijn of haar best had gedaan om er prachtig uit te zien. Ook de locatie was zeer geschikt. Zo was de bar in het midden te vinden en de verschillende area’s aan de kant van de draaitafel. We liepen de zaal binnen richting de garderobe om daarna een aantal muntjes aan te kopen. Voor 30 Euro kreeg je 10 muntjes en de prijzen van varieerden van 1 muntje voor frisdrank tot 3 munten voor cocktails. Dit waren in mijn ogen geen gekke prijzen, want voor 3 muntjes kreeg je wel een lekkere gin tonic met Fever-Tree. Wat wel jammer was is dat de gin tonic in eenzelfde plasticbeker als een cola werd geserveerd. Persoonlijk had ik daarvoor liever een groot glas voor terug gezien.

Boven de The Main Hall, was de Luxury & Lifestyle Fair gevestigd waar je onder andere kunst, een helikopter, een auto en kleding kon aanschouwen. Daarnaast was er de mogelijkheid om oesters te proberen, voor 1 muntje, die elegant op een bordje met wat rode uitjes werden geserveerd. Vanuit hier zijn we verder gelopen naar de tweede zaal genaamd House of Classics waar Raymundo bezig was met zijn set. Toen we weer beneden stonden viel het ons op dat wij wel een van de jongste waren. Aan de voorkant vlakbij de draaitafel van de DJ stonden de mensen die een dansje waagden en voor de bar waren op de grond wat hogere plateaus geplaatst waar ook op gedanst kon worden.

Leo's XL & Friends, De Doelen - Rotterdam, 21-09-2018

De muziek was fantastisch! Dat mag zeker gezegd worden. Shermanology verzorgde een live set met nummers als Blast en Move Out Of My Way en ook Housequake zorgde voor maximaal plezier op de dansvloer. Naar mijn idee miste er alleen een korte aankondiging, wanneer er een nieuwe DJ achter de draaitafel stond. Opeens stond Fedde le Grand daar! Zijn twee gouden platen Put Your Hands Up for Detroit en Let Me Think About It konden natuurlijk niet ontbreken in zijn fantastische set met ook wat recentere nummers als Side Effects en Flex . Leroy Styles, een DJ die ik zelf nog niet eerder had gezien of gehoord, wist iedereen te verrassen met zijn Just House beats die zorgden voor een aantal grote glimlachende en geamuseerde mensen. Het duo van Soulvation, die opgegroeid zijn in Rotterdam, draaide Reset Your Brain een nummer die het natuurlijk bij het gehele feestende publiek héél goed deed.

Leo's XL & Friends, De Doelen - Rotterdam, 21-09-2018

Al met al hebben wij ons bij Leo’s & Friends XL goed vermaakt. De mensen waren vriendelijk, de muziek was fantastisch, de drankjes waren goed verzorgd en het feest zag er tip top uit. Heb jij nu ook zin gekregen in de volgende editie van Leo’s & Friends? Vergeet ons dan niet te volgen op onze social media kanalen. Wij zijn benieuwd naar de volgende editie, graag tot dan!

Reporter: Demi Groen
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ