Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone


Party Report: Confetti Fest, Keile District - Rotterdam, 29-06-2019

Confetti Fest, Keile District - Rotterdam, 29-06-2019

Zaterdag 29 juni, dé dag van temperaturen boven de 32 graden én de dag van Confetti Fest op de nieuwe partylocatie genaamd: het Keile District in Rotterdam. Dat ik ooit met zulke extreme temperaturen naar een festival ben geweest kan ik mij niet herinneren, dus met onze luchtigste kleding aan en een van tot op teen ingesmeerd lichaam betraden wij het festivalterrein.

Het festival was onder te verdelen in drie stages: De Tent, Mainstage en het Keilecafe en daarnaast was er ook een karaoke gedeelte wat vanaf 19 uur open zou gaan. Genoeg te doen dus! Toen we muntjes hadden gehaald, 14 muntjes waren 42 euro, kwamen we langs een de Fruitbar met verse smoothies en goddelijke wafels met aardbeien en chocolade. We besloten voor de aardbei mango smoothie te gaan en liepen vervolgens naar De Tent waar de Sluwe Vos zijn track Never know aan het publiek liet horen.

Confetti Fest, Keile District - Rotterdam, 29-06-2019

Als er één ding is wat je moet doen bij extreme temperaturen is het goed drinken. Top dat er in het midden van het festival terrein, naast een heleboel zitplaatsen in de schaduw, ook twee kraantjes waren neergezet met water. We liepen naar de Mainstage waar de liefhebbers van aan het dansen waren op remixen van Nederlandse en Amerikaanse Hiphop en Rnb.

Bij de Mainstage en De Tent had je veruit de meeste ruimte. Het Keilecafe was wat knusser ingedeeld met her en der wat zitplekken van hout rondom de stage waar hiphop, R&B, Kendrick Lamar en Sango gemixt werden met summer sounds . Versieren, dat kon ook op Confetti Fest. En dan bedoel ik niet je crush, wat natuurlijk ook kan, maar juist het versieren van kapiteinshoeden met allerlei gekke stofjes. Zo zagen wij bij de Mainstage een grappige hoed voorbij komen die voorzien was van tijgerstof én een staart, lachen!

Van het dansen hadden we trek gekregen en toen was daar de Wood Grill, waar je zowel Black Angus als Vega burgers kon halen. En lekker dat deze waren! Een van onze lekkerste vega burgers ooit, werkelijk waar om je vingers bij af te likken. Ondanks de extreme hitte was iedereen goed gehumeurd én tevens in voor een gezellig praatje.

Confetti Fest, Keile District - Rotterdam, 29-06-2019

Het begon te schemeren en veel mensen kwamen vanuit hun schaduwplekjes weer naar de dansvloer gelopen. Op de mainstage werd er door FS Green ondertussen een remix gedraaid van I can’t wait till the weekend to begin waar lekker op gedanst werd. We hoorden nog een track van Young Money uit de speakers knallen op de Mainstage toen we besloten de dag af te sluiten bij De Tent waar inmiddels diverse lichtjes en flitsen te zien waren. Het was te zien dat door de warmte de vermoeidheid bij iedereen er wel een beetje in zat. Tracks als Golden Dreams en What you do  beukten door de speakers en toen was het voor iedereen tijd om naar huis te gaan.

Confetti Fest is een aanrader als je van een gezellig knus feestje houdt met een breed scala aan muziek en goed eten en drinken. Heb jij het ook naar je zin gehad op Confetti Fest? Of ben je benieuwd wanneer de volgende editie komt? Houd dan onze website in de gaten voor het allerlaatste party nieuws!

Beeld: Jordy Brada

Reporter: Demi Groen 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ