Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Nieuwe Release: Wildstylez, Noisecontrollers, Bass Modulators ft Gabs - Bad Habits op Lose Control Music!Holy shit, big news!! Wildstylez, Noisecontrollers en Bass Modulators kondigen net out of the blue aan dat ze een nieuwe release gedropt hebben: “Bad Habits”. De track is vandaag uitgekomen op Lose Control Music.

Sinds vandaag staat het pareltje “Bad Habits” ineens overal online, zonder enige aankondiging vooraf. Nou ja, we hebben maandag wel een kleine hint gekregen, toen alle mannen dezelfde studio foto op socials zette met de hashtag #badhabits. En voor de héél oplettende fan zagen we ze begin dit jaar samen in de studio, voor Hard Bass. Maar dat er dan nu een release uit geknald zou worden? Beter, dit is nou wat je een lekkere weekbreker noemt!

Wij kunnen ons wel vinden in dit nieuwe trio, je hoort iedereen zijn invloed terug in de plaat en dat klinkt bijna als een nieuwe sub stroming in de hardstyle. De mannen hebben de zwoele zomerstem van Gabs gebruikt, die ons lekker in de zomer mood krijgt terwijl ze zingt over “bad habits”, “partner in crime” en “let’s fuck up one more time”. Klinkt als een goed festival ;-).

Dus, checken maar!! - http://listento.losecontrolmusic.com/BadHabitsEP


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ