Een festival zoals je die niet eerder ervaren hebt!

maandag 3 juli 2017




Over enkele weken verlaat THE ARK zijn haven. Het schip vaart uit van 31 augustus tot 3 september voor een heuse mini-cruise op de Middellandse Zee. Vanuit het Spaanse Barcelona vaart het naar Marseille en Ibiza, om vervolgens terug te keren naar Barcelona. Aan boord niet alleen 4000 festivalgangers en meer dan 90 dj’s met klappers als Sven Väth, Sam Feldt en 2MANYDJS, maar ook topchef Nick Bril van sterrenrestaurant The Jane en de Nederlandse Steve Depp, bekend van zijn spectaculaire pop-up restaurants. 

De zon zien opkomen boven de Middellandse Zee kan tijdens een yogasessie in de ochtend op het hoogste dek. Wie de benen wil strekken en voet aan wal zet in de verschillende steden, krijgt een goedgevuld programma voorgeschoteld. Van een lunch in HEART, het meest spectaculaire restaurant op Ibiza van de Adrià-broers, en een jeepsafari langs de hidden gems van het eiland, tot een potje jeu de boules in de Vieux-Port van Marseille. Aan boord draaien meer dan 90 DJ's, waaronder Henrik Schwarz, Martin Solveig, GIRLS LOVE DJs en Kris Kross Amsterdam, bekijk hier de volledige line up. 
 
Culinaire verwennerij midden in de Middellandse Zee         
THE ARK bestaat uit meer dan feesten. Net als voor elke andere cruise maakt lekker eten en drinken integraal deel uit van de reis. Culinair komen de gasten op THE ARK aan hun trekken in één van de vele restaurants. Alle passagiers genieten van een all-inclusive formule. De hele dag door geniet je dus van maaltijden, snacks en drankjes (water en sapjes). Voor wie het echter nóg ietsje meer mag zijn, zijn er drie exclusieve toprestaurants aan boord; Giovanni’s, Chops Gril en Sabor. De keukens van de eerste twee restaurants worden gedurende een aantal dagen overgenomen door Nederlands en Belgisch culinair talent!

- Tweesterrenchef Nick Bril
Op de eerste avond van de cruise ruilt chef-kok Nick Bril de keuken van zijn tweesterrenrestaurant The Jane in voor de keuken van Giovanni’s.  De volgende dag staat hij achter één van onze draaitafels als DJ.

- Steve Depp                       
Op de tweede avond neemt de Nederlandse chef Steve Depp het over van Nick. Steve staat in Nederland bekend om zijn even originele als unieke horeca-concepten en wist al heel wat mensen te verrassen met pop-up restaurants en gastronomische events. Ook voor THE ARK halen Steve Depp en zijn team alles uit de kast voor een bijzonder culinaire beleving.

- Het beste uit de zee met De Oesterput’
In restaurant Chops Grill neemt Piet Devriendt, van het bekende Blankenbergse restaurant De Oesterput, het over. Op het menu: de beste visgerechten en zeevruchten. En seafood smaakt nóg lekkerder wanneer je op en neer deint op de golven van de Middellandse zee.

De verkoop van de tafels is reeds gestart via de site THE ARK.



All aboard!  
Terwijl de kapitein het schip naar de havens van Marseille, Ibiza en Barcelona loodst, kan je volop genieten van alle luxe en comfort aan boord van The Freedom of the Seas.  Zo telt het schip maar liefst vier zwembaden, zes whirlpools én een volledig uitgeruste wellness centrum en spa.

Nog niet genoeg calorieën verbrand tijdens het dansen? Dan kan je je uitleven in het fitnesscenter, op de metershoge klimmuur of op de ‘flowrider’; een heuse surfsimulator in een golfslagbad. Of wat dacht je van een partijtje mini-golf op het hoogste dek.

Land in zicht
- Barcelona nightlife
Op donderdag 31 augustus vertrekt THE ARK vanuit de haven van Barcelona. Wie al een dag vroeger in de hippe Catalaanse kuststad is, kan op woensdagavond al in een feest -en vakantiestemming komen. De Hasseltse club Versuz organiseert namelijk de avond voor vertrek een pre-party in club Shôko, één van de populairste uitgaansplekken van Barcelona. Alle passagiers van THE ARK hebben gratis toegang.

- Pastis drinken in Marseille
Op 1 september meert het schip om 7 uur ’s ochtends aan in het Franse Marseille. Wie wil, kan van boord om al slenterend onder een stralende zon de hoofdstad van de Côte d'Azur te ontdekken. Tip: het hoort bij Frankrijk als petanqueballen en de Eifeltoren: pastis. Een heerlijk verkwikkend drankje dat je het beste drinkt met zicht op de Vieux-Port (Oude Haven) van Marseille.

- Voet aan wal op Ibiza
Festivalgangers verkennen het eiland op eigen houtje óf schrijven zich in voor één van de georganiseerde uitstapjes. Op het programma staat onder andere een safaritocht door onbekend Ibiza en een bezoek aan één van de vele hippiemarktjes die het eiland telt. Of je laat THE ARK alvast een ligbed voor je reserveren aan het zwembad van Destino: een populair luxe-resort.


 
Lunchen bij Adrià en Cirque du Soleil       
HEART moet wel het meest unieke restaurant ter wereld zijn. Het is het resultaat van vriendschap tussen de broers en topkoks Ferràn en Albert Adrià en Guy Laliberté, oprichter van Cirque du Soleil, die al tien jaar duurt. Hun gemeenschappelijke passie voor eten, muziek en kunst resulteerde in dit unieke restaurant, waar gastronomie, kunst en theater samensmelten. In HEART kan je genieten van de heerlijkste gerechten van de Adrià broers en van top-acts door artiesten van Cirque du Soleil. Kortom, een zeer exclusieve en unieke gastronomische belevenis waarvoor normaal gesproken een lange wachtlijst is. Niet voor de gasten van THE ARK! De organisatie heeft voor de gelegenheid het volledige restaurant afgehuurd van 2 uur ‘s middags tot 6 uur ‘s avonds.

Te reserveren voor €475,- p.p. Hiervoor krijg je een onvergetelijke gastronomische beleving met een aperitief van negen hapjes, drie hoofdgerechten, een dessertbuffet en bijhorende dranken (aperitief, wijnen en water) + transfer van en naar het restaurant.
 
Over The Ark:
Het schip The Freedom of the Seas wordt in de zomer omgetoverd tot een luxueuze drijvende club en vaart van donderdag 31 augustus tot  zondag 3 september vanuit Barcelona naar Marseille, Ibiza en terug. Aan boord: ruim vierduizend passagiers die genieten van het beste aan elektronische muziek. Er varen meer dan negentig dj’s mee.

Tickets:
Prijzen variëren per type kajuit en zijn inclusief alle maaltijden, entertainment en non-alcoholische dranken.

Tickets koop je via theark.cruises
 


Meer info evenement




Foutje gezien? Let us know!


Guestzone is weer terug aan de top!

Members nemen soms de moeite om ons te bedanken voor de gewonnen gastenlijstplekken en/of vrijkaarten, wat wij natuurlijk erg leuk vinden.

Check een aantal van de reacties.



Maak kans op een Marshall Emberton draadloze speaker twv €126!

Maak kans op een draagbare Marshall Emberton - Draadloze Speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.300 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Marshall Emberton waterdichte speaker twv €126!

De Emberton gebruikt True Stereophonic, een unieke vorm van multidirectioneel geluid van Marshall met een absolute 360 ° -geluidservaring waarbij elke plek een sweet spot is.

Met 20+ uur van speeltijd kan je urenlang genieten van het superieure geluid van Marshall. Met een gewicht van slechts 0,7 kg is deze lichtgewicht luidspreker sterk en veerkrachtig, met een extreem duurzaam en gebruiksvriendelijk ontwerp waardoor deze speaker geschikt is voor elke gelegenheid.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.



Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.300 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadres



Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.






Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.



Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen