Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Het concert van Don Diablo in de Ziggo Dome op 9 mei wordt verplaatst

Don Diablo - Forever XL   Amsterdam

Het concert van Don Diablo in Ziggo Dome, Amsterdam op zaterdag 9 mei zal worden verplaatst naar een nieuwe datum. Door een aantal onvoorziene omstandigheden die de kwaliteit van het evenement in het gevaar brengen ziet de artiest zich genoodzaakt het concert te verplaatsen. De nieuwe datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt

In een statement licht Don Diablo toe: “Door een serie tegenslagen op persoonlijk en creatief vlak lukt het simpelweg niet om mijn komende studio album Forever, evenals de bijbehorende documentaire, af te ronden voor de geplande Forever XL show op zaterdag 9 mei. Het nieuwe album en de documentaire zijn een cruciaal onderdeel van de show en ik wil er zeker van zijn dat ik op alle vlakken de maximale kwaliteit kan bieden. Ik wil alle fans bedanken voor hun geduld en steun en mijn oprechte excuses aanbieden voor het ongemak. Het zal het wachten meer dan waard zijn, dat beloof ik!”

Gekochte kaarten blijven automatisch geldig voor de nieuwe datum.  

Via dit formulier kun je een terugbetaling aanvragen. Let op, de deadline voor het aanvragen is woensdag 25 maart 2020. Indien je aanvraag niet tijdig is ontvangen, zullen je huidige tickets geldig blijven voor de nieuwe datum.

Bron: Paylogic 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ