Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Coronavirus-update: Alle evenementen met meer dan 100 personen in NL verboden tot eind maartDe wereld is in de ban van het corona-virus en ook Nederland is getroffen. Gisteren werd bekend gemaakt dat alle evenementen in Noord-Brabant de komende week verboden zijn. Hier vind je een overzicht met het laatste corona-nieuws met betrekking tot dance-events in Nederland.  


12-03-2020:  BREKEND: Alle evenementen met meer dan 100 bezoekers worden afgelastZojuist is bekend gemaakt dat alle evenementen waar meer dan 100 bezoekers op af komen afgelast zullen worden tot en met eind maart. Ook wordt mensen gevraagd om zoveel mogelijk thuis te werken. Mensen die last hebben van koorts en/of luchtwegklachten moeten sowieso thuisblijven.

Een reden voor de maatregelen is dat er niet-herleidbare besmettingen in Nederland zijn geconstateerd. Daarmee is er geen vat meer op waar er mensen besmet zijn met het coronavirus.

Scholen blijven voorlopig nog open.

Meer info via NOS.nl .


12-03-2020:  Nasty Mondays annuleert alle events in maartHet Gents eventbureau, Nasty Mondays, heeft donderdagochtend op eigen initiatief besloten om de geplande events in maart te annuleren wegens de mogelijke gezondheidsrisico’s verbonden aan het coronavirus.
Concreet gaat het over Ball’room 01 en de 15de verjaardagseditie van HiNDU NiGHTS , beide voorzien in Kunstencentrum Vooruit.


Donderdagochtend heeft Nasty Mondays de knoop doorgehakt om de geplande events in maart te annuleren.
Tijs Vandenbroucke, CEO van Nasty Mondays, verklaart: “Vanuit de overheid kregen we dinsdag het advies om events met meer dan 1.000 aanwezigen te annuleren. In eerste instantie geen probleem voor ons event komende zaterdag, genaamd Ball’room, aangezien dit door zou gaan in de balzaal (met een max. capaciteit van 420 mensen) van Kunstencentrum Vooruit. Toch vinden wij het als organisator onze morele plicht om onze gasten te beschermen. We hebben daarom in samenspraak met onze partners besloten de komende twee weken geen events te laten doorgaan.
Hindu Nights op 28 maart zal dus ook niet doorgaan.”

Vandenbroucke vult aan: “We brengen nu zo snel mogelijk onze ticketkopers op de hoogte en we gaan ook in overleg met Kunstencentrum Vooruit om nieuwe data te prikken. Uitstel is geen afstel, we kijken uit naar betere tijden voor de evenementensector. De economische schade is op dit moment niet te overzien en dit is een serieuze financiële opdoffer. Voor geen enkel evenement of festival, de komende maanden, worden momenteel tickets verkocht, de mensen hebben angst. We hebben voor al onze vaste medewerkers tijdelijke economische werkloosheid aangevraagd en we hopen op bijkomende steun van de overheid.”


12-03-2020:  Ook DJ Francois presents The Classixs (21 maart) geannuleerdMinority Events heeft laten weten dat Francois presents The Classixs wat op 21 maart zou plaatsvinden in het Klokgebouw in Eindhoven, niet door gaat dit jaar vanwege het coronavirus.  

De maatregelen:
▪   'Francois presents the Classixs' is verplaatst naar 27 maart 2021 – Klokgebouw Eindhoven.

▪ Alle via de reguliere website aangekochte tickets worden automatisch omgezet naar tickets voor de editie in 2021.

▪ Restitutie van tickets is mogelijk.

▪ Alle kaartkopers worden zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 19 maart via de mail geïnformeerd.

▪ DJ Francois zal zaterdagavond 21 maart een livestream event verzorgen voor al zijn fans (later meer info).

Een uitgebreide verklaring van de organisatie vind je hier .


12-03-2020:  Club Radar in Lokeren annuleert alle events t/m eind maartDe Lokerse club Radar heeft besloten alle evenementen tot eind maar te annuleren vanwege het corona-virus.  


 

12-03-2020:  President Trump stelt inreisverbod in voor bijna heel Europa


Bron:   Gage Skidmore , licensed under CC BY-SA 2.0

De Verenigde Staten voeren een inreisverbod in voor 26 Europese landen, inclusief Nederland. De noodmaatregel gaat zaterdag om 04.59 uur Nederlandse tijd in en is bedoeld om de uitbraak van het coronavirus in de VS te beperken. Het verbod blijft dertig dagen van kracht, zo maakte president Trump bekend.  

Wij verwachten dat dit van grote invloed zal zijn op o.a. de dance-industrie.11-03-2020: Swingbeatz Tilburg verplaatst naar 12 april 2020 (Paaszondag)Ook Swingbeatz heeft besloten hun editie in PKHS Tilburg van 14 maart te verplaatsen. De organisatie is tot dit besluit gekomen vanwege 'landelijk advies en berichtgeving', aldus de organisatie . Swingbeatz zal nu plaatsvinden op Paaszondag 12 april. Kaarten blijven geldig of kunnen geretourneerd worden via support@tibbaa.com .  11-03-2020:   REBiRTH Festival (10, 11 en 12 april) laat weten voorlopig gewoon door te gaanDe organisatie van REBiRTH Festival
heeft laten weten dat er momenteel nog geen enkele reden is om het festival op 10, 11 en 12 april niet door te laten gaan. De maatregel om festivals af te gelasten geldt immers momenteel maar tot maandag 16 maart. Wel zegt de organisatie de ontwikkelingen in de gaten te houden en de instructies van de (lokale) overheid en het RIVM te zullen opvolgen.

Als er meer nieuws is wordt dat tijdig gecommuniceerd.11-03-2020:   Masters of Hardcore verplaatst naar 5 september 2020Het populaire Masters of Hardcore zou op 28 maart haar 25e editie vieren, maar vandaag is bekend geworden dat het feest vanwege het corona-virus verplaatst wordt naar zaterdag 5 september 2020. De organisatie zegt dit besluit genomen te hebben in overleg met de lokale authoriteiten en heeft aangegeven dat alle artiesten die op 28 maart zouden optreden er in september ook gewoon bij zijn.

Meer info vind je
hier .11-03-2020:   Pussy lounge Winter Festival afgelastB2S, de organisator van Pussy Lounge, heeft laten weten dat het Pussy Lounge Wintercircus 2020 wat op zaterdag 14 maart zou plaatsvinden niet doorgaat. Dit omdat de provincie Noord-Brabant alle evenementen voor de aankomende week heeft verboden.

Gekochte kaartjes zijn nu geldig voor de zomer editie van het festival op 20 juni 2020. Mensen die op die dag niet kunnen, krijgen andere opties aangeboden,
aldus de organisatie . Welke opties dat precies zijn is nog niet bekend.10-03-2020:   Kingsworld Den Haag afgelastGisteren werd bekendgemaakt dat ook Kingsworld Den Haag geen doorgang zal vinden vanwege het coronavirus. De organisatie
meldt op Facebook dat de onzekerheid voor de organisatie te groot is geworden, mede vanwege het feit dat ze zich niet konden verzekeren tegen het coronavirus.  

Mensen die al een kaartje hebben gekocht kunnen hun geld terug krijgen of hun ticket gebruiken voor
Den Haag Outdoor op 29 augustus 2020 of voor de volgende editie van Kingsworld in 2021.  


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ