Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Aanmelden van een virtualevent bij MyStream, dé verzamelplek van de beste livestreamsArtikel speciaal voor partyorganisaties en artiesten

We leven op dit moment in een onwerkelijke en onzekere tijd. Onze branche wordt keihard getroffen door het coronavirus en alle gevolgen daarvan. Hoe het verdere verloop van het virus en de maatregelen zullen zijn is onduidelijk. De kans dat de gestelde datum van 6 april verlengt zal worden is volgens ons aanzienlijk.


Zichtbaarheid
Daarom is het belangrijk om in contact te blijven met de doelgroep van jouw merk/concept. Een goede mogelijkheid daarvoor is het organiseren van livestreams.  

Nieuw platform
Wij verwachten dat het aanbod van deze streams enorm zal groeien. Sterker, de kans is groot dat er binnen no-time zoveel aanbod is, dat het voor geïnteresseerden lastig wordt om alles te overzien. Daarom hebben wij de community MyStream op Facebook gemaakt.

Virtual event
Maak vanaf de betreffende Facebookpagina een evenement aan waarin je duidelijk maakt dat het een stream betreft, wanneer het is, en wat jouw fans kunnen verwachten.

Heb je al een virtual event gepland of ga je binnenkort een livestream organiseren? Voeg dan MyStream (@mydancingstream) toe als medeorganisator. Wij ontvangen dan een melding, en na goedkeuring wordt het event automatisch getoond in de agenda van MyStream. Bovendien wordt het evenement weergegeven op de tijdlijn van onze fans en volgers waarbij ze gelijk kunnen aangeven of ze interesse hebben.

Wanneer je MyStream niet als medeorganisator wilt toevoegen, stuur dan een mailtje naar event@mydancingstream.nl   met de gegevens, zodat we het event zelf kunnen toevoegen aan de agenda.

Bekendheid
Wij gaan al onze mediakanalen inzetten om MyStream zo snel mogelijk bij zoveel mogelijk organisaties, artiesten en natuurlijk de danceliefhebbers bekend te maken. Voeg jouw event(s) dus ook aub toe aan de agenda.

In 6 stappen een perfecte stream
Voor iedereen die een poging gaat wagen vroeg 3voor12 expert Michiel Gardner, technicus voor onder andere Red Light Radio, Operator en Boiler Room, wat er nodig is voor de perfecte stream.Klik hier voor de volledige uitleg van Michiel Gardner.

Let's do this together! 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ