Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Freestyle Maniacs presents Secret Monkeys op zaterdag 4 juli

Free2Party

Aankomende zaterdag 4 juli vanaf een secret locatie ergens in de jungle tussen Amsterdam en Haarlem aan het water in een super mooie omgeving, geven Freestyle Maniacs vs Dr Rude vs Pavo & Friends een besloten feestje voor (maximaal) 100 personen. Entree (incl onbeperkt bier, fris, wijn) €75,- pp allin. Aanvang vanaf 19:30 tot 00:30. Als je er 100% bij wilt zijn dan moet je je aanmelden via
deze link en krijg je daarna de secret info.

P.S. Voor zaterdag zijn er eigenlijk nog maar enkele plekken over. En omdat het nu al een succes is, gaan we het zeker niet bij één keer houden. Dus schrijf je sowieso in als je weer toe bent aan een feestje. Mochten de weergoden ons niet gezind zijn, geen probleeem want dan is het overdekt.

Free2Party

Recovery Crowdfunding tot Dance
We zitten helaas nog steeds te wachten op groen licht van onze regering en velen uit onze sector komen meer en meer in de problemen. Ons gestarte project de Revovery voor ons en de bedrijven waar wij mee samenwerken heeft als doel minimaal 1500 verkochte tickets. Hierdoor krijgen we wat meer lucht en kunnen hiermee weer wat overbruggen. Zodra de lockdown echt voorbij is dan krijgen jullie zoals belooft direct een dik feest voor je donatie terug. Namens ons artiesten en de bedrijven waar we mee samen werken bedanken we jullie voor de steun tot nu toe en hopen dat je vooral al je party vrienden op de hoogte brengt om een recovery ticket te kopen en verteld wat het doel is en wat ze er voor terug krijgen. Tickets verkrijgbaar via www.free2party.com/tickets

Free2Party

Hardclassics vs Reminder (on the beach 2020)
Ondanks alles houden we nog steeds hoop op meer versoepelingen en verwachten ook dat HardClassics vs Reminder op 5 september gewoon door kan gaan. En aangezien de kaart verkoop gewoon goed doorloopt zien we dat de meesten van jullie er ook in vertrouwen en dat geeft ons extra hoop! Mocht dit niet het geval zijn waar we dus in positieve zin niet vanuitgaan dan verplaatsen we hem naar volgend jaar. Het binnen gekomen geld van de tickets staat tot nu toe nog veilig vast en proberen door initiatieven zoals de bingo's, car disco's en de recovery de corona crisis te overleven.
Wij geven echt niet zomaar op ook al zitten we er soms even doorheen. Jullie steun aan ons is niet in geld uit te drukken en hopen dat we nog heel lang samen mooie dingen kunnen neer zetten.

We hopen dat jullie gezond zijn en ons (blijven) steunen
Stay ok  ❤️


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ